Nina Badrić nakon razvoda: Spremna sam i otvorena za novi početak

Nina Badrić, ljubav, Nina Badrić

"Nije mi lako biti sama, ali čovjek se ponekad i u dvoje osjeća usamljeno. Mirna sam jer znam da smo Bernard i ja učinili što smo mogli. Dugo smo se borili i tražili način da ne odustanemo. Na kraju sam shvatila da je bolje časno odstupiti prisjećajući se jedne rečenice koja kaže: 'Bolje je ugasiti brak, nego da on ugasi tebe'", rekla je lijepa pjevačica za Gloriju.

Tekst: A.M.
Foto: Goran Perešin/Index

Kao što je već prije navela, razlog kraja njihova braka su karakterne razlike koje su postale nepremostive te je s njima nestala i komunikacija između nje i njezinog uskoro bivšeg supruga. "Zahvalna sam Bernardu što nakon devet predivnih godina ništa ne prebacujemo jedno drugome. U našem braku nije bilo treće osobe, a kada su neki, nazovi novinari, oko toga pokušali izmisliti skandal, Bernard i ja smo stali jedno uz drugo jer znamo da su takve priče obična laž", priznaje 37-godišnja pjevačica koja tvrdi da se nakon odluke o razvodu osjeća spremnom za novi početak.


"Vjerujem u ljubav"

"Kad sam donijela odluku da se želim razvesti, prva reakcija je bila strah, kako ću sama, kamo ću? Svaki kraj je novi početak, a kad u njemu vidiš samo kraj onda nemaš vjeru, a ja vjerujem u ljubav. Samo nebo zna kakav će biti moj novi početak, za njega sam spremna i otvorena", komentirala je Nina. Iako su odlučili otići svatko svojim putem, Bernard i Nina još uvijek se čuju te popiju kavu zajedno. Ipak, priznaje Nina, bilo bi pretužno da si okreću leđa na cesti.

Osim što slobodno vrijeme provodi čitajući knjige, Nina priprema novi album koji bi trebao izaći u travnju dok ćemo prvi singl s nadolazećeg albuma moći čuti već u siječnju. Također, lijepa pjevačica dogovara i veliki koncert u zagrebačkoj Areni. "Na proljeće planiramo veliki koncert u Areni na kojemu će mi gosti biti Atomic Dance Factory iz Supertalenta", otkrila je Nina koja se nalazi u tročlanom žiriju Supertalenta.

index.hr

piše : Željko