Nemeš konačno progovorio: Marijana je moja najveća ljubav i najduža veza

nemeš, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, nemeš, Big Brother, Marijana Čvrljak, Marijana Čvrljak, nemeš, Big Brother, nemeš, Marijana Čvrljak, Big Brother, Marijana Čvrljak, nemeš, razvod
Kaže kako je nakon izlaska iz kuće imao mnogo negativnog publiciteta, ali tvrdi da se više ne boji zlobnih medijskih napisa o sebi.

- Jesmo li Marijana i ja pogriješili što smo se zaljubili ili nismo, radili ovo ili ono, to sve ide nama u rok službe. No ja kažem da za sve postoji neki razlog. To je sudbina -rekao je Nemeš.

Napomenuo je kako je njihova ljubav kao i sve druge, te da mu smeta što se svi konstantno miješaju u njihov život.

- Marijana je moja najveća ljubav i najdulja veza, izjavio je Nemeš pred kamerama komentirajući svoj odnos s Marijanom.

Iako je ljetos viđen u Hrvatskoj u automobilu s Marijanom, bivši BB-ovac tvrdi da nije dolazio u Hrvatsku jer nema vremena.

Dodao je kako mu je dojadila medijska pozornost otkad je u lipnju završio reality show.

- Ne znam je li netko u zadnje vrijeme imao toliko publiciteta, a da nije nekog ubio, opljačkao ili da nije političar - govori Nemeš, koji se prošlog tjedna automobilom zabio u zgradu redakcije srpskog časopisa Puls. Vrijeđao je novinare i urlao na njih.

- Isprovocirali su me pisanjem neistina. Ako im kažem da nemam komentara, kako onda mogu citirati Horvata, a da on nema pojma o tome - rekao je Beograđanin.

Nemeš je najsretniji kad mu Marijana dođe u Beograd. Kaže kako nikada nije imala problema kad je bila kod njega te da je mnogi ljudi podržavaju.

- Često joj priđu na ulici, s njom porazgovaraju i traže autogram - rekao je Nemeš.

Exkluziv vikend