Oduvijek ste željeli naučiti slikati? Imamo odličan profil za vas!

napredujem, instagram, profil, slikanje, hobi

Kada ste posljednji put učinili nešto tek onako, samo za svoju dušu?

Iz dana u dan često smo prepušteni mahinalnom odrađivanju obveza i tako malo mislimo na ono što je zapravo najvažnije. To je naravno naša vlastita sreća...

Kada smo sretni sami sa sobom, bit ćemo sretni i u odnosima s drugima, a da bismo bili sretni moramo njegovati svoju dušu kojoj će uvijek goditi opuštanje uz neki hobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tako sam se i ja jednog dana sasvim spontano sjetila koliko sam samo uživala u slikanju tijekom školovanja. Završetkom škole i to uživanje je nekako zaboravljeno.

Tako sam spontano kupila osnovni pribor i jednostavno krenula slikati.

Nemoguće je opisati osjećaj koji je u trenutku ispunio cijelo moje biće. Znam da sam se osjećala posebno sretno i nekako živo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila bi ponosna da mogu napisati kako sam poslije tog prvog slikanja, nastavila slikati svaki dan, ali život me opet ubacio u svoj ubrzani ritam. Onda sam naišla na ovaj profil koji je u meni probudio motivaciju da nastavim s ovim hobijem.

Ako među vama ima onih koji su nekad uživali u slikanju, posjetite ovaj profil i tko zna gdje vas to odvede. Baš ta nepredvidivost bi i trebala biti naš suputnik na putu zvanom život... Prepustite joj se i uživajte.