Oduvijek ste željeli naučiti slikati? Imamo odličan profil za vas!

Oduvijek ste željeli naučiti slikati? Imamo odličan profil za vas!

Kada ste posljednji put učinili nešto tek onako, samo za svoju dušu?

Iz dana u dan često smo prepušteni mahinalnom odrađivanju obveza i tako malo mislimo na ono što je zapravo najvažnije. To je naravno naša vlastita sreća...

Kada smo sretni sami sa sobom, bit ćemo sretni i u odnosima s drugima, a da bismo bili sretni moramo njegovati svoju dušu kojoj će uvijek goditi opuštanje uz neki hobi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tako sam se i ja jednog dana sasvim spontano sjetila koliko sam samo uživala u slikanju tijekom školovanja. Završetkom škole i to uživanje je nekako zaboravljeno.

Tako sam spontano kupila osnovni pribor i jednostavno krenula slikati.

Nemoguće je opisati osjećaj koji je u trenutku ispunio cijelo moje biće. Znam da sam se osjećala posebno sretno i nekako živo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bila bi ponosna da mogu napisati kako sam poslije tog prvog slikanja, nastavila slikati svaki dan, ali život me opet ubacio u svoj ubrzani ritam. Onda sam naišla na ovaj profil koji je u meni probudio motivaciju da nastavim s ovim hobijem.

Ako među vama ima onih koji su nekad uživali u slikanju, posjetite ovaj profil i tko zna gdje vas to odvede. Baš ta nepredvidivost bi i trebala biti naš suputnik na putu zvanom život... Prepustite joj se i uživajte.