Budi ti prava umjesto da tražiš pravog

napredujem, sretnija, sreća

Toliko puta ste sasvim sigurno čuli od prijateljica ili u filmovima kako netko čeka tu neku pravu osobu...

Što to uopće znači?  Možda da je uredu provesti život čekajući, da za svakog postoji jedna prava osoba, da ne možemo biti sretni sami sa sobom? Ne, ne i ne!

Kada bismo svi pošli od toga da razmišljamo kako to mi volimo druge, umjesto kako oni vole nas svijet bi bio jedno predivno mjesto. Ovako od očekivanja da drugi ispune neke naše maštarije inspirirane lošim romantičnim komedijama potratimo život u svemu osim u istinskom življenju i uživanju.

Vrijeme je da stanemo tome u kraj i da se fokusiramo na osobni rast i razvoj jer ćemo jedino tako mi biti pravi prvenstveno sebi. Kada ste pravi sebi, postaje nebitno tko je pravi za vas jer ste jednostavno samodovoljni. Ako u tom stadiju naletite na osobu koja je isto tako prava sebi, odlično!

U nastavku donosimo savjete koji će vam pomoći da budete sebi žena svog života...

napredujem, sretnija, sreća

  1. Otkrijte tko ste doista
  2. Jasno odredite kako želite živjeti svoj život i stvari koje ne možete tolerirati. Odvojite vrijeme da upoznate sebe. Kad znate sebe i ono za što se zalažete, društvo vas ne može prisiliti da postanete netko drugi.
  3. Kada znate svoju vrijednost i ono što stvarno želite, tada postajete netko tko se ne zadovoljava manjim.
  4.  
  • Definirajte svoje ciljeve
  • Morat ćete početi raditi na svojim ciljevima ako želite biti „ta djevojka“. Lako je sanjati pa i isplanirati sve te velike snove bez rada na njima. Svi to radimo ali poenta je početi raditi na svojim snovima. Ako se bojite raditi na svojim snovima, samo počnite.
  • Najbolji način za to je razbijanje većih ciljeva na manje ciljeve na kojima je lako započeti rad.
  •  
  • Riješite se toksičnih ljudi iz svog života

Doslovno trebate početi izbacivati ​​toksične ljude iz svog života. Ne možete biti osoba kakvom želite biti ako ste okruženi toksičnim ljudima. Uvijek će vam iscrpiti energiju i činiti da se osjećate loše.

  • Budite svoji

Biti „ta djevojka/žena“ znači pokazati se kao svoje autentično ja. Budite ono što jeste bez pardona. Volite ono što jeste i nemojte ništa raditi kako bi se uklopili u tuđe parametre onoga što smatraju da jeste ili da trebate biti.

Brinite o sebi

Morate početi prakticirati self-care. Lako je zaboraviti na sebe ako ste uvijek zauzeti poslom, beskrajnim to-do listama, obavezama ili brigom o drugima. Počnite zakazivati vrijeme za self-care svaki dan kako biste smanjili stres i povećali ukupnu sreću. 

Iskreno se nadamo da će vam ovi savjeti pomoći da otkrijete da ste doista svoja najveća ljubav upravo vi.