Besplatni online tečajevi uz koje možete biti bolja verzija sebe

Besplatni online tečajevi uz koje možete biti bolja verzija sebe

Kada ste posljednji put učinili nešto prvi put? Okušajte se u vještinama kao što su kaligrafija, fotografiranje, pletenje, koji osim što su korisni djeluju i smirujuće. Možda pronađete idealan hobi koji se vremenom može pretvoriti u posao. Nećete znati dok ne probate. To je sigurno. 

Isprike poput onih 'ne znam', 'ne mogu', 'nema mi tko pokazati', ne uvažavamo jer u bespućima interneta danas malo što nije dostupno iz udobnosti (i sigurnosti) svog doma. Jedna od dobrih i besplatnih stvari na koje možete naići su zanimljivi online tečajevi rukotvorina.

Baviti se nekim zanatom i proizvoditi rukotvorine, u vrijeme izolacije, može vam doći kao opuštajući, ali konstruktivan odmak od loših vijesti, a povrh svega, ovaj oblik zabave rezultirat će i lijepim ukrasima za vaš dom. 

Pa, ako ste spremni zasukati rukave i iskušati svoju kreativnost, ovo su stranice koje trebate posjetiti.

BRIT+CO stranica besplatne tečajeve nudi još nekoliko dana, no budući da su kratki i zanimljivi, isplati se proučiti ih još danas. Naučite plesti za 49 minuta ili kukičati za svega 36 minuta. Web stranica također nudi tečajeve vezenja i crtanja ilustracija, a možete se educirati i o tome kako povećati svoju produktivnost. 

Stranica Bluprint također nudi veliki izbor tečajeva uz koje ćete izbrusiti svoje zanate, a dobra vijest da im kroz sljedeća dva tjedna možete pristupiti potpuno besplatno. Bluprint je posebno fokusiran na edukaciju o zanatima poput obrade drveta, ukrašavanja torti i kolača ili pak slikanju s raznim tehnikama.

Nastava je nešto duža, sastoji se od više sesija, a obično košta 40 dolara ili skuplje, što ovu aktualnu promociju čini osobito povoljnom.

Osim početnih stupnjeva, obje stranice nude tečajeve i za napredne izrađivače pa se tako oni malo iskusniji mogu okušati u  kombinaciji specifičnih tehnika poput dvostrukog pletenja i pletenja dviju čarape u isto vrijeme. 

Na Skillshareu možete naučiti puno korisnih stvari o dizajniranju, forografiranju, ilustraciji, animiranju i kreativnom pisanju... Padaju li vam već napamet kreativne ideje? 

Mislimo da nemate više što čekati, a ni izlike o pretrpanom rasporedu više nisu na snazi. Stoga, alate u ruke i probudite svoju kreativnost.