Najgledanija je epizoda kada je Šeherezada Onuru rekla ‘da’

Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, onur, 1001 noć, Šeherzada, onur, 1001 noć
I dok su sve epizode serije koje prati tragičnu ljubav Šeherezade i Onura vrlo gledane, rekord najgledanije drži epizoda emitirana 28. rujna.

Naime, ona je za ekrane zalijepila 870 tisuća ljudi te osvojila 21 posto ukupne gledanosti. U to vrijeme na HTV-u emitirani “Država, selo, grad”, film “Suci izvan zakona” te “Najbolje godine” i Liga prvaka na Novoj TV, “jeli su prašinu” vozeći se iza popularne turske sapunice. Vratili smo se kroz vrijeme otkriti što se magično prikazivalo u tom nastavku?

Naime, tog dana tužna i uplakana Benu suočila se s problemom s alkoholom te zbog istog završila u bolnici. Šeherezada je slavila rođendan, Onur je “zalijevao” njezin pristanak na zaruke. Šeherezadine fotografije završile su na izložbi umjetnika, kojemu ona za to nikada nije dala odobrenje... I što na to reći nego da Hrvati vole muku i patnje. U najgledanijoj epizodi “1001 noći” RTL televizije susreli su se otkazi, alkoholizam, spletke, krađe, nezakonitosti i tragične ljubavi – kojih u našoj svakodnevici ima na svakom koraku.

Zato i ne čudi što su se Hrvati najviše poistovjetili s tim turskim nastavkom. No dobra je vijest da ni novi dijelovi, koji nose rasplet i sreću nisu pali na ljestvici gledanosti, pa prema tome zaključujemo da među našim ljudima još postoji ka optimizma.

Preuzeto sa www.vecernji.hr