NAJBOLESNIJE PERVERZIJE HRVATICA Da, stvarno rade ovih 9 stvari u krevetu

NAJBOLESNIJE PERVERZIJE HRVATICA Da, stvarno rade ovih 9 stvari u krevetu
No, s vremenom su neke djetinjaste stvari postale nedopustive, a to se tiče i ponašanja tijekom seksa.

Nijedna odrasla osoba s imalo samopoštovanja ne bi smjela raditi ove stvari u krevetu.

Stoga, ako se pronađete u nekim od ovih užasnih primjera, neka vaša novogodišnja odluka bude da ćete prestati s tim sra**ma.

1. ‘Loptanje' sisama

Sise. Da, volite ih. Da, one su dio ženskog tijela što znači da imaju receptore za bol. Ne, nije seksi kada ih razvlačite po čitavoj sobi.

2. Preskakanje predigre

Predigra nije mit i lubrikant nije rješenje. Kako bi došlo do seksa, partneri moraju biti seksualno uzbuđeni inače će seks biti loš, ako ne i bolan. Ne morate svaki put paliti svijeće i satima masirati svoju bolju polovicu (iako je poželjno), no zapamtite da ljudima spolni organi nisu jedina erogena zona. Barem se nakratko posvetite i onim ostalima.

3. Davanje nadimaka svojim genitalijama

‘Mačkica' je postao uvriježen eufemizam za vaginu, kao i ‘piton' za penis (iako bi nekima bolje pristajalo ime mnogo manje životinje), no ne mislite li da bi bilo pametnije prestati se sramiti svojih spolnih organa i početi ih nazivati pravim imenom? Nismo u zoološkom.

4. Tišina

Mnogi ljudi ne vole govoriti tijekom seksa. Najveći problem je što partneri u tom slučaju nemaju apsolutno nikakvu povratnu informaciju o tome što im godi, a što ne. Ako ste i vi šutljivi u krevetu, tko vam je kriv što ne doživljavate orgazme - nitko ne zna čitati misli.

5. Glumljenje orgazama

Kome ovo pomaže? Vama sigurno ne jer na taj način uvjeravate partnera da vam ono što čini prija i radit će vam to opet i opet i opet... Ne pomaže ni partneru koji će nakon vas mučiti i svoju sljedeću ‘žrtvu'.

6. Tepanje

Prestanite tepati. Tako razgovaraju djeca. Pogrešno je.

7. Ne koristiti kondom

Po stoti put: spolno prenosive bolesti su stvarne, zatrudnjeti je lakše nego što mislite i da, postoje ‘dovoljno veliki kondomi za vašeg pitona'. Usput budi rečeno, prosječna duljina penisa je 13 centimetara. Prestanite si lagati.

8. Ignorirate klitoris

Dečki, samo da znate, ovaj mali organ je vaš put do slave. Ne, većina žena ne može svršiti od toga što položite svog ‘pitona' u njezinu ‘mačkicu'. To je kao da žene očekuju da svršite od toga što gledaju u vaš penis. Na fotografiji.

9. ‘Šoker'

Svi smo se smijali onom jednom "cool" klincu koji se hvalio svojim seksualnim iskustvom i pokazivao curama što je ‘šoker'. Problem je što se tom tipu cure i danas smiju. S razlogom.

thrillist.com/Magazin.hr