Mostarski neženja godine Damir Kljajo Ćalta: Svaka žena ima nešto u sebi

Prestižnu nagradu ovaj puta dobio je Damir Kljajo Ćalta, a nagradu mu je osobno uručio Bata Puljić, vlasnik Fenixa.

Evo što nakon svega za naš portal ekskluzivno kaže popularni Ćalta.

Kako se osjeća mostraski neženja godine nakon izbora?

Prije svega pozdrav svim ljudima, a posebno navijačima Zrinjskoga. Osjećam se istovremeno sretno zbog pobjede, ali i tužno zbog svojih protivnika.

Borba za titulu je bila teška, imao si jake protivnike?

Manifestacije je u potpuniosti uspjela, a malo sam tužn jer je pobjedinik trebao biti Elvis Smajić.

Što je na kraju prevagnulo da ipak ti poneseš tu titulu?

Na kraju su pobjedila neka lobiranja i ja sam postao pobjednik.

U svom emotivnom govoru nakon proglašenja pobjednika posebno si se zahvalio Bati Puljiću, pa koliko je on zaslužan za tvoju popularnost?

Bez Bate jednostvno ne bih bilo ni sviju nas. To je čovjek koji me godinama podržava i čovjek koji ima toliko pozitvne energije. Jednostavno to je veliki čovjek, moj veliki prijatelj koji mi daje potporu u svakom trenutku.

Da li se nakon titule povećala zainteresiranost ženske populacije za tebe?

Na to pitanje malo je teško odgvoriti. Za mene sve su žene posebne, isto se javim onoj ciganki na ulici kao i najljepšoj manekenki. Svaka žena ima nešto posebno u sebi.

Kani li se neženja ove godine ipak oženiti i skrasiti?

Mislim da je vrijeme da uđem u neke mirne luke, godine, ne krijem zaljubljen sam i svašta je moguće.

Tvoja popularnost se ogleda i u grupi Ćaltu za predsjednika koja stalno raste. Do kojeg broja će ta grupa ići?

Popularnost stalno raste i hvala ljudima koji me podržavaju, a i one koji se možda ismijavaju, ja ih volim puno. Ovih dana razmišljam o povlačenju, a odluku ću donjeti za par dana.

Neizbježno pitanje koje ti moramo postaviti jeste tvoja potpora rukometašicama Zrinjskog. Imaš li poruku za te zlatne djevojke?

Za moje najdraže prijateljice imam poruku: Idemo do kraja zajedno i uzet ćemo duplu krunu jer smo pokazali da možemo sami. Krasi nas sve jedno veliko zajedništvo i velika ljubav.

Nogometašima Zrinjskog baš i ne ide, koja je poruka njima?

Ja samo mogu reći da ćemo učiniti sve da naši nogometaši uzmu Kup BiH. Sada im treba potpora i ja sam uvijek uz njih, uz Upravu, trenere i moje Ultrase.

U par navrata zamijetili smo parolu na kojoj se obraćaš nekom Mladenu, o čemu je riječ?

Riječ je o Mladenu Bokšiću koji ima posebno mjesto u mom srcu i ovim putem ga puno pozdravljam i poručujem mu: VRATIT ĆEMO VRIJEME KAD SMO SRETNI BILI!

Evo još neka poruka našim čitateljima od neženje i legende grada Mostara?

Moja poruka je svima da budemo dobri humani ljudi. Da volimo ovaj grad i Zrinjski, a da onima koji nas ne vole oprostimo. Posebno bi zahvalio jednoj od rukometašica od koje sam prije Samobora dobio dres koji je već na mom zidu uz fotografiju šanpionske ekipe Zrinjskog koja je nakon 100 godina uzela naslov prvaka države.

Hvala joj još jednom, i još bi na kraju želio pozdraviti sve Zrinjevce, posebno moje prijatelje iz Centra 2, te posebno moju malu raju koja je uvijek uz mene. Puno vas volim veseli i zdravi bili život cijeli.

hercegovina.info