Majka ostala izbezumljena kada je čula što su pronašli u školskoj torbi njezina sina

ako se prvo zabrinula, ispostavilo se kako dječak nije bolestan, ali ni u nevolji, no ono što je učinio na prvo je šokiralo majku, a potom je i dobro nasmijalo.

- Kroz glavu mi je prolazilo da se ozlijedio ili da je napravio neku urnebesnu podvalu zbog koje je završio u uredu ravnateljice. Javila sam se na telefon s dozom oklijevanja - prepričava svoje iskustvo ova majka o kojem je pisala na blogu ''Her view from home''.

Prvo što joj je ravnateljica rekla jest da joj je njezin sin popravio dan. Majka joj je odgovorila kako joj je drago čuti nešto takvo od druge žene, no brzo je požalila.

Nastojeći se ne smijati, ravnateljica je potom objasnila kako je jedan profesor u školskoj torbi njezina sina pronašao mrtvu vjevericu.

- Zgrožena sam? Mrtva vjeverica? U njegovoj torbi? Kako je umrla? I zašto je pobogu držao mrtvu životinju u svojoj torbi? - upitala je zgrožena majka.

Ravnateljica joj je potom kazala kako je dječak rekao da će od vjeverice napraviti knedle za večeru.

Kada je majka došla po dječaka u školu doznala je da ga je cijela situacija jako pogodila te joj se u suzama ispričavao.

- Upitala sam ga je li naučio svoju lekciju, nasmijala se i dala mu do znanja da mu je ovo prošlo. Ne mogu niti biti ljutita na njega. Ipak je ravnateljici popravio dan - priznala je ova majka.

Vecernji.ba