Majka četvero djece očitala bukvicu svima: S vremena na vrijeme, operite prokleto suđe!

majka, posuđe, pranje, posuđe, trik, čišćenje
Ni blogerica Constance Hall nije u boljoj situaciji. O tome je razgovarala sa svojim prijateljicama, a one su joj savjetovale da partnera jednostavno traži da joj pomogne u kućanskim poslovima.

U objavi na Facebooku, koja je brzo postala hit, objasnila je zašto nje dovoljno zatražiti pomoć.

Constance, inače majka četvero djece, od kojih su dvoje blizanci, objasnila je kako su joj prijateljice savjetovale da svojim ukućanima, a ponajviše suprugu, kaže u čemu joj treba pomoć jer 'ljudi ne mogu čitati tuđe misli'.

Ona je to odlučila napraviti, no kaže kako se, nakon što je zatražila pomoć, baš ništa nije promijenilo.

- Došla sam do zaključka kako nije moj posao tražiti pomoć, nije moj posao praviti popise... I ovako imamo dovoljno posla, a učiti nekoga kako da mene i moj rad uzme u obzir, nije jedan od njih. Jednostavno učini to. Jednostavno mislite jedni na druge i na ono što je potrebno u vođenju kuće. Jedno od vas radi dok drugo drži noge u zraku? Jedno od vas se druži s prijateljima dok drugo cijedi trideseti komad voća taj dan? Jedno od vas nosi svu težinu? - zapitala se Constance i zaključila:

- Kada prigovaranje prestane, kada moljenje završi, kada nestanu svi popisi... Sve što vam ostane je tiha ogorčenost. I to je, moji prijatelji, rak svake veze. Nije na drugima da vas uče imati razumijevanja. To je tvoj posao. Samo operi prokleto suđe s vremena na vrijeme, a da te to nitko nije tražio - poručila je ova majka.

Nadajmo se da je njezina objava urodila plodom, ali i da su nešto naučili i drugi muškarci koji su je pročitali.

Vecernji.hr