Ljubuški: Ivana Čuljak pripremila jela zajedno s kuharima restorana “Natural”

...specijalitetima osoblja restorana "Natural" u sklopu Caffe galeryja Kerametal. Koliko je popularna ova kulinarska emisije u Ljubuškom uvjerili smo se jer se tražila stolica više u prepunom restoranu i Caffe galeryju Kerametal.

Naime, jedna od ovogodišnjih natjecatelja MasterChefa je Ivana Čuljak iz Ljubuškog koja je na zadovoljstvo svojih sugrađana pripremila jela zajedno s kuharima restorana "Natural" i time dala priliku mnogima da se uvjere u njezina kulinarska umijeća. Ivana dolazi iz sela Klobuka kod Ljubuškog, a trenutačno živi i radi u Zagrebu. Sebe opisuje kao marljivu, ambicioznu i kreativnu osobu, a svoju kreativnost najbolje izražava u kuhinji. Kao i većina ostalih zaljubljenika u kulinarstvo i Ivana je svoje prve recepte naučila od majke koju naglašava kao najveći i jedini uzor u kuhinji. U kulinarski showu MasterChef prijavila se iz ljubavi prema kuhanju i želja joj je postati drugi hrvatski MasterChef.

Ugodno druženje s gostima

Ugodna večer i druženje s Ivanom nastavljeni su uz jednu malu performansu, pozvavši gospođu iz publike da uz određene namirnice napravi jelo s linije. Ivana joj je naravno pomogla. Napravljeno jelo su ocjenjivali i kušali Ivanini gosti, njezini kolege i prijatelji, također ovogodišnji natjecatelji iz MasterChefa. Gospođa je dobila odlične ocjene i kritike. Organizatori ljubuškog MasterChefa, Caffe galery Kerametal, iznenadili su se odzivom i zanimanjem Ljubušaka za kulinarskim showom.

"Ivanu znamo već dugi niz godina, kad smo joj predložili da želimo suradnju, te da ju želimo pozvati kao našeg gosta u našem restoranu, oduševila se, jer je i sama imala želju napraviti nešto za svoje sugrađane", istaknuli su organizatori.

R. Puljić | dnevni-list.ba | foto: facebook.com