Lijepa Šeherzada: Zavodnica i u kući

Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, 1001 noć, Šeherzada, onur, 1001 noć, Šeherzada, onur, 1001 noć
Samo sedam mjeseci pošto je rodila sinčića Alija, 28-godišnja turska glu­­mica Bergüzar Korel vratila se na set. Zvijezda serijala “1001 noć”, u kojem igra požrtvovnu maj­­­ku Šeherezadu, spremnu na sve kako bi zaštitila svoje dijete i po­­mogla mu, već snima novu sapunicu. Zbog glav­­ne uloge u serijalu “Bitmeyen Sarki” (Bes­kraj­­na pjesma), Bergüzar Korel se privremeno preselila u Smirnu, luku na obali Egejskog mora, udaljenu 560 kilometara od Istanbula.


Dok je mama na setu, njezinog sinčića čuva dadilja, a producenti su raspored potpuno prilagodili Bergüzarinim obvezama, tako da uvijek može u miru nahraniti i uspavati sinčića. Za to vrijeme njezin suprug, 40-godišnji glumac Halit Ergenc, koji joj je partner i u serijalu “1001 noć”, u Istanbulu priprema nove uloge, a svaki slobodni vikend pridruži se obitelji u Smirni.

- Za ulogu kafanske pjevačice Feraye, koja je izgubila glavu za muškarcem koji pripada drugoj, proteklih sam se mjeseci dobro pripremila: osim što sam pohađala satove pjevanja, riješila sam se prekomjernih kilograma koje sam nabacila u trudnoći. Bila sam na strogoj dijeti i svaki dan sam vježbala pilates. No, moje muke su neusporedive s Halitovim: ja sam u trudnoći dobila desetak kilograma, a moj suprug čak - dvadeset - smije se Bergüzar Korel i otkriva kako su za vrijeme njezine trudnoće oboje uživali u hrani i izležavali se.

- Halit se odlično snalazi u kuhinji i baš se potrudio da me razmazi pa sam se potpuno ulijenila. Ali je i njemu očigledno bilo vrlo fino sve što je skuhao. S druge strane, Halitu su kilogrami viška veoma dobro došli za ulogu Ate Demirela Atatürka, oca moderne turske države, koju je tumačio u dječjem povijesnom filmu. Ipak, morao je proliti mnogo više znoja od mene da se vrati u prijašnje stanje. 

Gloria.hr