Lidija Bačić uz Vatrene: Dečki, moje srce kuca za vas!

Lidija Bačić uz Vatrene: Dečki, moje srce kuca za vas!
Pjevačica je uspjela odvojiti se od gomile obveza i poslati poruku Vatrenima.

Ne sumnjam ne samo da ćemo razbiti Island nego i doći do finala te osvojiti svjetsko prvenstvo ove godine, poručila je Lidija hrvatskim reprezentativcima.

Splitska pjevačica kaže da kao domoljub prati sve sportove pa tako ovih dana ne propušta niti jednu utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

Nogomet je poseban jer je najpopularniji sport. Najviše ujedini zemlju. Lijepo mi je kada ljudi skupa slave i malo zaborave na brige kojih u Hrvatskoj ima puno, objašnjava pjevačica.

Najljepši joj je trenutak utakmice, priznaje, kada Vatreni izlaze na teren i kada svira himna.

Sigurno je veliki ponos biti među jedanaestoricom koja predstavljaju Hrvate u svijetu. Sva srca kucaju s njima, uvjerena je Lille.

Zadnju je utakmicu, prepričava, gledala s dvije prijateljice uz kokice i malo alkohola, a večeras će Vatrene bodriti s bratom. Atraktivna Splićanka ponosi se domoljubljem.

Moje domoljublje je konstanta, što dokazuje moja profilna slika sa zastavom, koju imam već dvije godine, kaže pjevačica.

Istaknula je da domovinu voli i inače, a ne samo na državne praznike i dane uoči utakmica.

Nisam kratkotrajni domoljub već svoju Hrvatsku volim svaki dan, poručila je Lille. Ponosna je i što će ove godine pjevati u Kninu na proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

U šest godina odradila sam 570 koncerata, ali posebno mi je drago što ću uz Škoru zapjevati u Gradu pobjede, zaključila je splitska pjevačica.

Inače, Lidija je i vatrena nogometna navijačica pa tako redovito bodri hrvatsku reprezentaciju. Tako je prije utakmice s Argentinom prognozirala neriješen rezultat, a kasnije je priznala da joj je drago što je "fulala".

Pobjeda.Tko šiša moju prognozu. Ovo sam htjela. Hrvatska!, napisala je u opisu fotografije, prenose 24sata.hr.