Kupila sam vibrator da ne bih muža varala s drugim čovjekom

Naprotiv. Iako je kriza mnoge Banjalučane natjerala da dobro stegnu remen, mnogi od njih odreći će se i prečih stvari da bi za stotinjak maraka kupili čipkasti korzet ili seksi igračku

Srednjovječna Banjalučanka elegantnog izgleda, koja vitkim stasom i dugom plavom kosom sigurno privlači poglede mnogih muškaraca, kupila je u seks-shopu vibrator. Na pitanje da li na taj način želi unijeti neku promjenu u svoj ​​seksualni život, dala je pomalo neobičan odgovor.

- Kupila sam vibrator da ne bih varala muža s drugim muškarcem. I kad bih htjela da nađem ljubavnika, bio bi to težak zadatak, jer je u ovom gradu danas teško naći pravog muškarca - kazala je anonimna Banjalučanka, prenosi beogradski Blic.

Vlasnik seks-shopa Neđo o tome tko su mu najčešće mušterije kaže:

- Nema pravila, u radnju dolaze mladi od sedamnaest i oni koji se osjećaju mladi od 77 godina, i muškarci i žene, i oni u braku i samci. Dolaze i bračni parovi kada žele unijeti promjene u svoj ​​seksualni život. Mladići i djevojke često kupuju prijateljima vibratore ili neku drugu seksi igračku kao poklon za rođendan - kaže Neđo za Blic.