Krenulo snimanje pete sezone serije ‘Luda kuća’

Luda kuća

U

studijima Jadran filma naveliko je krenulo snimanje pete sezone najdugovječnije serije hrvatskoga televizijskog prostora, "Lude kuće", a nakon dosadašnjih 139 epizoda ljubitelje vesele obitelji Majer, njihovih prijatelja, susjeda i rođaka očekuju nova 34 nastavka.

U njihovim novim zgodama i nezgodama, uz stalnu glumačku postavu koju čine Jelena Miholjević, Ljubo Zečević, Ivan Glowatzky, Ljubomir Kapor, Nada Gaćešić Livaković, Vera Zima, Marinko Prga, Goran Grgić i Pjer Meničanin, u petoj sezoni serije, među ostalima, gostovat će i Igor Mešin, Ksenija Pajić, Emir Hadžihafizbegović, Helena Buljan, Marija Kohn, Iva Šulentić i Edvin Liverić.

Snimanje počelo 17. rujna

Redateljsku palicu i dalje drži Danilo Šerbedžija, a autorice scenarija su Tanja Kirhmajer i Zinka Kiseljak. Snimanje je počelo 17. rujna i dosad su snimljena dva seta od njih sedam.

Već poznate likove očekuju brojne nove dogodovštine: Brankica odlazi u zasluženu mirovinu u Tupi Kut, a Filip Majer je u trajnoj potrazi za djevojkom svojih snova i svakim danom sve bliže ili dalje od diplome u privatnoj poslovnoj školi.

Niz duhovitih situacija

Matilda će se nakon kratkotrajnog iskustva u njemačkom školstvu vratiti u prosječnu profesorsku besparicu hrvatskih prosvjetara. Njezina pak 'teža polovica', Miljenko, i dalje pokušava pronaći vlastito mjesto pod glumačkim suncem, za razliku od Đure koji je svoje umirovljeničko mjesto odavno pronašao, no nikad se s njim nije pomirio.

No, to se tek neke od brojnih novih duhovitih situacija u kojima će se stanari "Lude kuće" naći.

JUTRANJI LIST/HERCEGOVINA.INFO