Konobarica dobila napojnicu života, ali ne namjerava dati otkaz

konobari, konobarica, konobar, dobitak, konobarica

Konobarica iz američke savezne države Missouri iznenadila se kada je saznala da je dobitni listić lutrije prodan upravo u baru u kojem je ona zaposlena, ali još se više iznenadila kada je shvatila da je dobitnica ona sama. Da bi stvar bila još zanimljivija, dobitni listić nije uplatila sama nego ga je dobila kao napojnicu.

Listić je uplaćen 18. listopada, a prema riječima sretne dobitnice Taylor Russey, uplatio ga ja muškarac koji je stalna mušterija u ugostiteljskom objektu u kojem ova 33-godišnjakinja radi te koji često radnicama ostavlja listiće kao napojnice.

“Pitala sam kolege, tko li je osvojio toliki novac, a da nije nikome rekao?”, kazala je Taylor Russey u trenutku kada su ih iz lutrije obavijestili da je dobitni listić prodan u njihovom objektu nesluteći da je upravo postala bogatija za 50 tisuća dolara, prenosi Yahoo.

No nakon toga se sjetila napojnice koju je dobila dan ranije. Provjerila je listić i tako doznala da je na njezinom listiću pogođeno četiri od pet dobitnih brojeva, plus dodatni broj te da s obzirom da se radi o velikom iznosu dobitak mora podići u poslovnici lutrije.

“Stajala sam ispred aparata, pogledala sam nakratko kuharicu, onda ponovno listić, a onda sam se počela smijati pa plakati – ispričala je dobitnica za New York Post. Otkrila je i da planira nastaviti normalno raditi, a novac će prvo trošiti na popravak zubi./HMS/