Koji dio ženskog tijela najviše pali frajere

Pretpostavka istraživača je da je razlog tome upravo činjenica da ekspresije lica otkrivaju mnogo. Na vašem će licu pročitati jesu li vas njegovi dodiri uzbudili ili možda doživljavate orgazam.
Prilikom orgazma, zbog povećanog protoka krvi, obrazi nam se zarumene, dolazi do kontrakcije mišića pa se oči i usne naizmjenično grče i opuštaju. Sve što se događa nama, događa se i njima.

TRI SAVJETA ZA OPUŠTANJE

DIŠITE SMIRENO - Duboki, smireni udisaji doprinose osjećaju opuštenosti i izoštrenosti osjetila. Budete li opijeni mirisima, dodirima i preplavljeni osjećajima, ne ostvljate prostora mislima o vašem izgledu.

PRATITE NJGEA - Pogledate li njegovo lice, možda ćete vidjeti da žmiri, možda da gricka usnice, a možda da vas gleda otvorenih usta, snenog pogleda, ali sigurno nećete vidjeti da razmišlja pa stoga nemojte ni vi. Ako vam je tako manje nelagodno, igrajte se svojom kosom i promatrajte ga potajice.

NEMOJTE SE TRUDITI BITI TIHI - Ok, ne morate usred noći vrišati toliko glasno da probudite pola susjedstva, ali svakako mu, kako neverbalno, tako i verbalno, dajte do znanja što osjećate. Vaši su uzdasi nešto najljepše što može čuti.

cosmopolitan.hr