Koje će boje kose vladati ove jeseni?

Koje će boje kose vladati ove jeseni?

Ove su nijanse trenutno vrlo 'in'

Pred nama su posljednji dani ljeta, a to znači da već naveliko razmišljamo o trendovima koje će nam jesenski dani sa sobom donijeti. I u svijetu ljepote s dolaskom nove sezone trendovi se mijenjaju, a u središte pozornosti dolaze nove boje.
 
Kad je u pitanju kosa, boje i frizure, trendovi su gotovo jednako dinamični kao i u svijetu mode pa pravila gotovo da i nema. Iako je prirodna boja kosa uvijek 'in', mi žene volimo eksperimentirati s bojanjem, a prilikom odabira prave nijanse vrlo je važno obratiti pažnju i na to hoće li se ona dobro slagati s bojom tvog tena i očiju.
 
Želiš li posebnu nijansu, najbolje je prepustiti se u ruke stručnjaka koji će pronaći najoptimalnije rješenje za tvoju kosu te postići lijepu boju.
 
Uobičajeno je da tijekom jeseni u središte pozornosti dolaze topliji tonovi, a u mjesecima koji su pred nama osobito će biti popularne sve nijanse smeđe boje, kao i bakreno crvena i narančasta koju će odabrati dame koje se žele posebno istaknuti.
 
Razmišljaš li o novoj boji kose ili pak samo želiš znati kakvi nas beauty trendovi očekuju, u nastavku donosimo koje nijanse za kosu će ove jeseni biti najpopularnije.
 
Prljavo smeđa
 
 
 
 
Boja lješnjaka
 
 
 
Tamnoplava
 
 
 
 
Bakreno narančasta
 
 
 
 
Zlatno plava
 
 
 
 
 
Medeno plava