Kako upoznati djevojke

1.       Zadirkivanje. Ovo je ključan korak ako želite da uspijete. Trebate ga isprobati na bilo kojoj djevojci koja bi mogla da bude vaša potencijalna djevojka.  Najbolji način da priđete djevojci jeste da je pitate nešto ili zatražite mišljenje ne samo obično da kažete ćao. Na ovaj način sigurno ćete potaći konverzaciju. Npr. dobar način može da bude recimo ovakav. Priđete djevojci i kažete: „Ja i moj prijatelj već se skoro sat vremena raspravljamo da li žene lažu više od muškaraca. Siguran sam da su to žene, ali želim da znam i šta vi mislite"? Pokušajte da produžite tu komunikaciju ukoliko uspije, i nakon što prođe minut ili dva naprosto zatražite njen email? Ukoliko ona kaže da - odlično, jedan poen za vas. Ukoliko je odgovor NE, onda recite nešto kao: „Moj prijatelj ima dobar bend pa sam želio da ti proslijedim muziku da vidim šta mislite". Ukoliko i tada odgovor bude ne, napustite svaku nadu, ima još mnogo djevojaka.

2.       Zakažite satanak. Sada kada imate email od djevojke ili nekoliko njih komunikacija bi morala biti lakša. Još ukoliko dobijete njen recimo facebook profil ili broj mobilnog telefona sve bi trebalo biti mnogo lakše.

3.       Nađite dobra mjesta za upoznavanje djevojaka. To mogu da budu kafići, tržni centri, trgovine odjeće i obuće, škola i sl. Pored ovih mesta iz stvarnog života tu je i nebrojeno mnogo sajtova koji nam služe za upoznavanje. Pored velikih chat servisa i socijalnih mreža poput facebooka ili google+, tu je i mnoštvo drugih sajtova koji su orijentirani direktno upoznavanju. Mi vam predlažemo jedan domaći sajt gdje možete naći mnoštvo djevojaka spremnih za upoznavanje.

4.       Budite sigurni u sebe. Samopouzdanje je ključan faktor u mnogim stvarima u životu. Kako u poslu, školi, društvu tako i u upoznavanju djevojaka, samopouzdanje mora da bude vaš glavni adut i oružje. Bez samopouzdanje nećete skupiti hrabrosti da priđete djevojci, a kamoli da se odlučite za neki veći korak kao što je poljubac.

5.       Održavajte dobar izgled. Iako mnogi, pogotovo djevojke govore kako izgled nije bitan uopće, svi znamo da to nije istina. Po sebi znate da nećete prići nekoj neuglednoj djevojci i da vas ona na prvi pogled sigurno neće privući. Ukoliko ste dobro obučeni, uređeni, namirisani biće vam i veće samopouzdanje da se odlučite prići djevojci.

6.       Nemojte spuštati kriterije. Ovo je jako bitno.  Najljepše djevojke ostaju slobodne jer nitko nema hrabrosti da im priđe.

7.       Naučite da budete odbijeni. I ovo je jako bitno. Mnogo puta ćete biti odbijeni, ali to nije razlog da prestanete. Budite iskreni i zapitajte se da li bi vi prihvatili svaku djevojku koja bi vam prišla. To ne treba shvatati kao osobni poraz nego nešto što zapravo ide u sastavni dio zadatka.

8.       Osmjeh. Jako je bitno da budete nasmijani i prirodni. Tako zračite pozitivnom energijom koja vam može biti samo dobar prijatelj.

Dakle,  ovo su samo neki osnovni savjeti sa kojima uvek možete improvizirati i razviti sopstvenu tehniku. Učite na greškama i iskustvu. To je najbolji i najdjelotvorniji način.