Kako prepoznati zaljubljenog muškarca?

Otkrivamo kako prepoznati zaljubljenog muškarca.

1. Bivše cure ga uopće ne zanimaju

Za njega su bivše postale nevažne, nit ih kad spominje, nit ga zanima gdje su ni s kim su. Usredotočio se samo na NJU i sve vezano za nju mu je zanimljivo i čini ga sretnim.

2. Pričaj mi o njoj

Zaljubljeni muškarac, baš kao i zaljubljena žena mogu satima i satima pričati o svojoj boljoj polovici. Najmanji detalj koji njegova draga uradi on mora podijeliti sa svima. Njemu nije bitno je li druge zanima njegova draga on jednostavno voli pričati o svojoj krasnoj curi.

3. Nije ga briga što prijatelji misle o njoj

Pitao je prijatelje što misle o njegovoj djevojci,iako su rekli kako može naći i bolje komade njega nije briga. Njemu je bitno što se ona njemu sviđa, a što drugi govore njemu je zaista nebitno. Zaljubljeni muškarci ne vide dalje od nosa, pa stvari koje primijete njegovi prijatelji on ne vidi uopće.

4. Provodi sate s njom i to mu nije dovoljno

Kada je s njom ima osmijeh na licu i vrijeme mu prođe brže nego što je mislio. Iako je samo sjedio s njom i razgovarao vrijeme mu je proletilo za sekundu.

5. Zanima ga sve o njoj

Zaljubljeni frajeri ponašaju se isto kao policajci, sve moraju ispitati. Dakle, svoju djevojku će ispitivati za njezine interese, hobije, obitelj i slično. Ni u jednom trenutku neće pomisliti kako je dosadan i kako previše pita.

6. Osmijeh od uha do uha i sjaj u očima


Baš kao i kod žena, muškarcima od pomisli na njihovu dragu zablistaju oči. Osjećaju se bolje, raspoloženiji su, imaju osmijeh od uha do uha i ništa što rade im nije teško.

7. Njegova draga nema mane

Zaljubljeni muškarci na svojoj dragoj neće naći nijednu manu. Iako ima kriv nos, mršave noge, on to neće primjetiti. Za njega je ona supermodel s modnih pista.

8. Planira budućnost s njom

Svaki događaj koji ima u budućnosti uključuje i nju. Nije mu bitno što ona misli o tome, on zna da će ona biti tu s njim.

(S. Mlikota)/dnevnik.ba