Kako možete znati da vas želi odvući u krevet?

Ako uz osobnu naklonost pokazuje i želju za seksom s vama, onda on želi nešto više. Pomažemo vam da sve to otkrijete sami i bez riječi.

Autor: tportal.hr

Mnogi muškarci danas nisu baš sramežljivi i vrlo jasno znaju ženi dati do znanja da žele seks. No ima i onih koji nisu toliko otvoreni. Ipak, i njih se da čitati kao otvorenu knjigu, naravno, ako znate kako se čita. Da biste to uspjeli, morate naučiti jezik znakova. Mi vam u tome priskačemo u pomoć!

Stalno dodiruje nos
Jeste li znali da su živci u nosu povezani s muškarčevim erektilnim tkivom? To je dokazalo jedno nedavno istraživanje. Ako on dok razgovara s vama svako malo dodiruje nos, to bi mogao biti znak da želi seks s vama. Pripazite samo da nije prehlađen. Ako je, onda je to znak da treba obrisati nos i tada to nema nikakvu seksualnu konotaciju.

Zjenice mu se jako šire
Povećanje ili smanjivanje zjenica nije nešto što čovjek može svojom voljom učiniti. To je stvar refleksa. Obratite pozornost na njegove oči. Ako mu se sviđate i ako želi seks s vama, zjenice će mu biti proširene. Promatrajte tijekom razgovora i ako uočite da mu se zjenice šire, budite sigurni - sanja o odlasku u krevet s vama.

Glas mu postaje neobično dubok
Kada je muškarac uzbuđen, nesvjesno počinje dublje govoriti. Isto se događa i kod žena. Dakle, kakav mu je ton glasa kad razgovarate? Ako primjećujete da postaje sve dublji, možete biti sigurni - želi vas!

Rukama pokazuje na genitalije
Mnogi muškarci kada žele seks sa ženom rukama nesvjesno pokazuju područje genitalija. Gdje su njegove ruke? Najčešće će muškarac namještati remen, zakačiti palac za prednji džep ili pak za gornji rub hlača. On to radi podsvjesno, a sve kako bi vam skrenuo pozornost na svoje 'blago'. Primijetite li da to radi, znajte da mašta o seksu s vama.

Slučajno vas dodiruje
Ako primjećujete da vas zna slučajno dotaknuti za gornji dio ruku, leđa ili ramena, znajte da zapravo podsvjesno želi dotaknuti vaše grudi. I to je znak koji ne treba posebno objašnjavati, potpuno je jasno da želi spavati s vama.

Grickanje i oblizivanje usnica
Ovaj znak inače je svojstven ženama, ali ni muškarci nisu imuni na to. Doduše, oni to rade puno suptilnije pa morate jako obratiti pažnju. Ako primijetiti da tu i tamo gricne donju usnu ili pak prijeđe jezikom preko usana, vrlo je vjerojatni da želi seks s vama.

Naginje se nad vas
Iskonski nagoni u muškarcu bude potrebu za dominacijom i zaštitom žene. To se posebno javlja kada on još nije spavao s vama, a želi. Obratite pozornost na njegovo tijelo - koristi li prigodu da se nadvije nad vama dok vam nešto objašnjava. Primjerice, ako sjedite za stolom u kafiću, on ima raširena ramena i ruke, nagnut je prema vama i malo iznad vas, a i nogu je po svoj prilici naslonio na vaš stolac. To je jasan znak i drugim muškarcima da vas želi samo za sebe.