Kako izaći na kraj s 4 tipa iritantnih prijateljica

prijateljice, test, žene, strahovi, muškarci, žene, stvari, žena, muškarci, muškarci, žene, laganje, žene, tajne, zločaste djevojke, odnos, ljubav, stvari, djevojke, muškarci, žene, veza, laži, žene, izgled, muškarci, varanje, načini, ljubav, špijunaža, stvari, dečko, bivši, Liamu Coughlanu , dvostruki život, žene, muškarci, privlačnost, žene, udaja, žene, nevjera, poklon, stvari, žena, šutnja, brak, spas, prevara, žene, muškarci, stvari, žene, muškarci, pronalazak, nevjera, preljub, preljubnik, žene, zablude, vjerovanje, cure, uleti, kolekcija, varanje, razlozi, ljubav, ljudi, razlike, ljubav, muškarci, žene, mušakarci, žene, stvari, sramota, dnevnik, gradska cura, žene, prevara, greške, žena, žene, tajne, priče, obljuba, preljuba, partneri, bračne vode, prekid veze, prijateljice, tipovi, dečko, cura, šutnja, varanje, žene, preljub, ljubomora, žene, partner, partnerica, očekivanja, preljub, mit, nevjera, istraživanje, ljubav, granica, nevjera, istraživanje, pa
A to mislimo na one koje nikad ne kasne, ne misle samo na sebe i nisu škrtice. No, realnost je nekad potpuno drugačija. Upravo zato, sastavile smo popis nekoliko tipova prijateljica, čije nas navike ponekad znaju potpuno izluditi. No, dobra je vijest što se sve to može promijeniti iskrenim razgovorom.

1. Ona koja uvijek kasni

Ona kao da ne posjeduje sat ili mobitel da provjeri vrijeme i svaki put zakasni minimalno 15 minuta. No, ovaj problem se da lako riješiti razgovorom, u kojem ćeš joj jasno i glasno istaknuti kako je i tvoje vrijeme dragocjeno te da je njezino kašnjenje uvredljivo. Sve ostalo, teško da će ostaviti snažniji učinak na nju.

2. Ona kojoj je uvijek najteže u životu

Njezin posao je najteži, šef najluđi, njezin bankovni račun je u najlošijem stanju, njezin stan najprljaviji, a njezin dečko ima najmanje razumijevanja. "Svi smo, s vremena na vrijeme, egocentrične osobe. Vaša prijateljica možda samo trenutno prolazi kroz takvu fazu, u kojoj je zaokupljena samo sama sobom. No, ako se to događa često, tako će biti i ubuduće, osim ako joj iskreno ne kažete što mislite o tome. Sve je na vama", otkriva Woman's Day.

3. Ona koja je uvijek negativna

Živimo u teškim vremenima i ono što nam najmanje treba je prijatelj koji u svemu uvijek vidi samo negativnu stranu. I dok je povremeni takav stav sam po sebi logičan, prečesto njegovo ponavljanje potaknut će i da se ti s vremenom počneš osjećati loše. Istakni joj u razgovoru sve prednosti pozitivnog gledanja na stvari te joj ponudi pomoć oko svega što ju očito muči. Možda ona ni ne shvaća koliko negativno utječe na druge.

4. Ona koja nikad ništa ne plati

Kad je u pitanju prijateljstvo, nikad nije teško platiti, kada netko nema. No, kad je situacija potpuno drugačija, a sve se isto događa, također je vrijeme za iskren razgovor. Ako ti je neugodno voditi takav razgovor, sljedeći put ostavi novac samo za svoj dio. Neće joj trebati dugo da shvati o čemu se radi. Bitno je samo da joj daš do znanja da si primijetila što se događa i da te to smeta. U protivnom, sve će ostati isto.


Index.hr