Izbola momka jer je nije zvao svaka dva sata

izbola momka
Shane je sa Rian bio u vezi godinu dana. Njegova djevojka je i ranije bila agresivna i nasilna. Nekada je odlazio na posao sa modricom na oku koju je dobio u svađi sa njom, ali nikada nije pomislio da je u stanju da ga napadne nožem. Često je znao otići iz kuće ostavljajući je samu da se smiri nakon njihovih burnih svađa.

Kako je rečeno na sudu, Rian je te noći bila toliko bijesna jer joj se Shane nije javljao svaka dva sata na telefon, nakon što je izašao van. Kada se vratio kući, prvo ga je udarila pesnicom, polomivši mu nos. Potom je otišla u pab, zatim nastavila da pije kod drugarice i vratila se kući u tri ujutru i rekla Shane da je bila sa drugim. Zatim je uslijedila svađa u toku koje je ona uzela nož i izbola ga.

Nakon ovoga događaja, Shane ima noćne more kako ga napadaju. Inače, njegova djevojka je već dva puta ranije pokušala da ga napadne nožem.

Shane je ovog puta bio blizu smrti, ali zahvaljujući znanju i vještinama ljekara preživio je.

Kada je Rian policija uhapsila nakon ovog nemilog događaja, tvrdila je da nije bila zapravo svjesna koliko su bile ozbiljne povrede koje mu je nanijela. Jedno vrijeme je i negirala da je to ona učinila.

Rian Burnie (21) je zbog ovoga zločina dobila kaznu od dvije godine i osam mjeseci zatvora, piše Daily Mail.