IVANA ČULJAK "Uozbiljila sam se po pitanju odijevanja"

Ivana Čuljak
Goran Čišmežija

Prisjetili smo se jednostavnog i jako efektnog outfita simpatične pastry chefice Ivane Čuljak.

Poznata je njezina strast prema slatkom pa u slasticama Ivane Čuljak možemo uživati u Neka jedu kolače, no i smisao za modu ima u malom prstu. To je potvrdila nekoliko puta kad je bila zvijezda naše street style rubrike i pozirala fotografu Goranu Čižmešiji, ali i kad je krasila naslovnicu Diva magazina.

Ivana Čuljak

Tada je za Divu ispričala da, što je starija, u odijevanju joj najbitnija postaje funkcionalnost, a zatim i estetika. Voli podržavati hrvatske i BiH brendove, a rekla je da je ponosna na njih jer su uspjeli izgraditi super priču na našem tržištu.

Iako smo je navikli vidjeti u kombinaciji jarkih boja i veselih uzoraka, ovog je puta odabrala nešto “smireniju” kombinaciju koju je naš fotograf zabilježio u srpnju, a i sad se njome rado inspiriramo.

Ivana Čuljak

"Ova mi je kombinacija bila prva u ormaru. Volim voluminozne rukave i općenito stvari s volumenom, to je u skladu s mojim romantičnim duhom pa mi frendice dizajnerice naprave takve komade u različitim bojama. U posljednje vrijeme počela sam sve više nositi crno, bijelo i neutralne boje, za razliku od prije kad sam nosila sve šareno. Također, sve više nosim jednostavne jednobojne komade koji su vječni, uozbiljila sam se po pitanju odijevanja", kaže Ivana. 

Široke hlače spojila je s efektnim topom voluminoznim rukava koji je, iako decentnoj tamnoplavoj boji, pravi statement komad u ormaru. Baš kao i torba, ističe se efektnom ručkom koja je čini modnim klasikom s pomakom.