Ispovijest sestara koje su prisiljivane na prostituciju: Dnevno smo spavale i sa po 15 mušterija

S njima smo imale seks uglavnom iza zavjese kavane u Pećincima (Srbija) u kojoj smo radile, u njihovim automobilima ili u nekim mračnim uličicama.

Ovo je, kako piše beogradski Kurir saznaje, tijekom istrage protiv D.M. iz Pećinaca rekla jedna od njegovih konobarica, koju je on tjerao da se bavi i prostitucijom! D.M. je optužen i za trgovinu narkoticima, budući da je konobaricama, sestrama od 24 i 25 godina, koje su narkomanski ovisnici, svaki mjesec tvrdio da su mu dužne za heroin koji im je nabavljao, a tjerao ih je da taj dug vrate tako što će pružati seksualne usluge gostima njegove kavane!

Dušan Pašić, odvjetnik djevojaka, kaže za "Kurir" da su dvije sestre iz Novog Sada u kavani D.M. radile mjesec i po, odnosno četiri mjeseca.

"On je i ranije upošljavao narkomanke, ali prethodne žrtve iz straha nisu mučitelja prijavljivale policiji. Optuženi je devojke ucenjivao i primoravao ih na prostituciju. Znalo se da je svaki muškarac mogao da izabere neku od njih zbog seksa. Pola sata tih usluga koštalo je 30 , a sat 50 eura! Prije nego što bi klijenti došli, devojke bi dobile dnevnu dozu heroina. Kad je na kraju priveden na saslušanje, D.M. je rekao da su mu dvije sestre dužne po 60.000 dinara, ali ne znam kako je procijenio da je to baš ta cifra", rekao je Pašić i dodao da sestre potiču iz normalne, dobrostojeće obitelji iz Novog Sada.

Ugrabile priliku

Ko zna koliko dugo nesretne sestre ne bi izašle iz ovog pakla da D.M. nije uhićen zbog drugog djela!

"One su to iskoristile i pobegle iz kavane", kazao je odvjetnik Pašić.

Vlasniku kavane bi 25. veljače trebalo da bude izrečena prvostupanjska presuda u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici, a ukoliko se dokaže da je kriv za ono što mu je stavljeno na teret, D.M. bi mogao dobiti do 10 godina zatvora!