Iskoristite sve čari vaše guze

sex, sex

Vaša guza će biti ljepša ukoliko nosite seksi gaćice. Pri tome ne mislimo na tange koje će odmah otkriti sve. Odjenite gaćice u raznim uzorcima, modelima i egzotičnim bojama koje će još više uzbuditi vašeg muškarca.

Hodajte pred njegovim očima u gaćicama, to će mu biti još uzbudljivije. Dozvolite mu samo da gleda vašu guzu, ali mu nemojte dati da je dotiče dok ne smisli što će s njom.

Uzbuđujte ga tako da se sagnete po nešto, dotičite same svoju stražnjicu što će ga sigurno raspametiti. Na kraju mu dozvolite da vam skine gaćice ali zubima, neka vas malo i ugrize što će sigurno rasplamsati strasti među vama.

Namažite guzu uljem
Vizualni učinak bit će još bolji ukoliko stražnjicu namažete bebi uljem, da se sjaji i izgleda mokro. Prvo je namažite same, a potom dozvolite partneru da on to učini. Dozvolite mu da je masira, stišće, gnječi te da se igra njome i uživa. Umjesto ulja možete upotrijebiti tekuću čokoladu koju će moći polizati sa vas.

Dopustite li mu da vas otvorenim dlanom pomalo lupka po guzi, vaše uzbuđenje će rasti. Mokrom stražnjicom lako ćete kliziti po njegovom penisu, a isto tako možete kliziti po cijelom njegovom tijelu što će ga jako uzbuditi.

Hodajte pred njegovim očima u gaćicama

Dozvolite mu da je liže
Kada vam bude lizao guzu, dozvolite mu da vam liže analni otvor, to se zove anilingus. Anilingus možete kombinirati s lizanjem vagine što će vas uzbuditi i pripremiti za 'glavno jelo'. Anilingus jako dobro odgovara uz stiskanje bradavica. Lizanje analnog otvora možete prakticirati na više načina.

Namjestite se na 'sve četiri' ili mu se namjestite pred lice. Guzu pomičite naprijed-nazad te je mažite uljem, vaš partner s nestrpljenjem će čekati nastavak igre. Ne žurite, ovakva vrsta zavođenja je samo u vašim rukama.


Priuštite si divlji analni seks
Ukoliko ste ljubiteljica analnog seksa, lako idete do kraja i svom partneru ponudite divlji analni seks. Da bi cijela stvar ostala u vašim rukama, budite gore i pokušajte u tom položaju analni seks. Za taj položaj morate biti jako uzbuđeni, jer u suprotnom taj položaj mogao bi biti bolan i teško izvediv.

Ako vam uspije, vaš partner će biti u oblacima, a ako ne nema veze pokušajte u psećem položaju. Brzinu i tempo penetracije određujte vi, potpuno manipulirajte guzom i tako produžite vrijeme analnog seksa. Poslije orgazma, neka vaša guza nastavi biti zvijezda večeri i neka vaš partner postane svjestan da je to pravo seksi oružje.

 intimatemedicine.com/zadovoljna.com