Iritantne navike muškaraca kojih se trebaju riješiti

Ponekad, bez obzira koliko ga volite, vaš muškarac učini nešto što vas užasno živcira. Nova su istraživanja pokazala da iritantno ponašanje usporava aktivnost mozga. Zato dame, učinite nešto kako biste zaštitile svoje mozgove!

Slijedi 10 navika koje morate iskorijeniti iz svojih muškaraca, koje prenosi magazin.net.hr

1. Spontano planiranje putovanja

To je nekima možda šok, ali dobar dio žena mrzi spontana putovanja. Anketa British Airwaysa pokazala je ne samo da 60 posto žena mrzi iznenađenja, nego gotovo trećina ne voli neplanirana putovanja. Problem je nedostatak vremena za pripreme. Ako nas mislite voditi na put dajte nam vremena - ne želimo zaboraviti pola stvari!

2. Spavanje odmah nakon seksa

Želite se osjećati nesigurno i željno pažnje? Recite vašem dragom da preskoči šaputanje na jastuku i da se nakon seksa samo okrene i zaspe. Istraživanje je pokazalo da je maženje i šaputanje nakon seksa jednako važno poput onoga što se događa prije seksa - ili samo čina.

3. Ne sluša

Ovo i nije toliko iznenađujuće. Jedno je istraživanje pokazalo da više od trećine žena najgorom manom svog partnera smatra to što ne sluša, a posebno je grozno kada samo ponavlja nekoliko zadnjih riječi poput papige. Ne može biti bezobzirnije! Ali možete li ih kriviti što ne obraćaju pažnju? Ne uvijek. Studija LiveSciencea otkrila je da se muškarci i žene drugačije usredotočuju - i da muškarcu lakše odvuku pažnju stvari koje se događaju oko njega.

4. Podignuta daska na WC-u

To možda zvuči kao kliše, ali sudeći prema jednoj anketi, to je druga najiritantnija navika muškaraca. Naravno, da bismo spustile dasku nakon njih potrebno nam je dvije sekunde, ali nije u tome stvar, nego u poštovanju - jer vas ne sluša. A sjećate se koliko vam je to iritantno!

5. Ostavljanje odrezanih noktiju i dlačica od brijanja uokolo

Ostavljanje dlačica i noktiju po kući jedna je od najiritantnijih navika muškaraca, a anketa CouponCabina među samicama pokazala je da loša higijena najviše odbija od muškaraca.

6. Prijatelji koji vam se ne sviđaju

Nije vam stalo do njegovih prijatelja? Anketa Ariela je pokazala da je to peta najiritantnija stvar kod muškaraca. To je prilično nezgodno, jer ne možete puno toga učiniti. Naravno da želimo biti okruženi prijateljima koji podupiru našu vezu, ali vaš dragi sam mora doći do tog zaključka.

7. Loš smisao za stil

Samice su u anketi otkrile da im je odjeća vrlo važna. Od frizure do cipela, sve se broji. Bitna je i boja. Najbolje prolaze muškarci koji nose ljubičasto u kombinaciji s crnim.

8. Odnos prema konobarima

Način na koji se donose prema strancima puno govori o njemu - a kada izgubi kontrolu zbog nečeg beznačajnog, žena će se brzo ohladiti. Prema anketi CouponCabina, 80% posto žena ne voli kada se muškarac loše odnosi prema konobarima, službenicama i ostalima iz uslužnih djelatnost.

9. Koristi mobitel na spoju

Ovisnost o mobilnim uređajima sve je veća, i da, i mi smo navučene - ali buljiti u iPhone dok ste na spoju! Nema šanse. Bez obzira provjerava li rezultat utakmice ili šalje poruku prijatelju, to je iritantno u bilo kojoj fazi veze. Anketa CouponCabina pokazuje da je za čak 82% žena to razlog za prekid.

10. Najomraženija pozicija

Men's Health ispitivao je žene koja im je najmanje draga poza u seksu i pokazalo se da je to - doggy style. Ženama je prebolna i nedovoljno intimna. Dečki, ima puno drugih poza, budite maštoviti!