Hrvatice su visoke, lijepe, imaju oble guze i male grudi, traže sponzore i sklone su šaranju

... namjernicima daje korisne savjete kako osvojiti djevojke kada ste u posjeti nekoj zemlji.

U jednom od svojih posljednjih blogova osvrnuo se na Hrvatsku u tekstu "Sve što trebate znati o Hrvaticama", a koje je njegovo mišljenje pročitajte u nastavku.

1. Hrvatice su visoke, preplanule i mršave - imaju mediteranski maslinasti ten, smeđu kosu i oči, ali ni plavuše nisu rijetkost. Njihovi dugi vratovi naglašavaju figure nalik onima modela. Imaju oble guze, ali uglavnom male grudi. One su bez sumnje najljepše djevojke koje sam vidio na proputovanju Europom, ali jaka su im konkurencija žene iz Baltika. Više su seksi od Poljakinja i Ukrajinki.

2. Iako su ženstvene, otvorene su utjecajima sa Zapada - otvoreno se žale na visoke pete. Kada bi se Bog spustio na Zemlju i rekao im da više ne moraju biti ženstvene, ulice bi bile prepune šminke, cipela i ostalih modnih dodataka. Postoji određena vibra koju sam pokupio. Velik broj žena prihvatio je "hipsterizam" i nemarno odijevanje koje je s njim povezano.

3. Uglavnom su drage, ali nekoliko negativnih karakternih osobnina pojavit će se nakon nekog vremena - djevojke znaju biti drske, izbirljive, lijene i sklone kritici. Hrvatice su najizbirljivije, a velik broj njih od samog me početka kritizirao zbog fizičkih osobina ili mog pristupa. Neprestano vas osuđuju i ne rade to diplomatski. Što su samouvjerenije, ceća je šansa da ćete naići na ove negativne osobine.

4. Sklone su šaranju - djevojke koje imaju dečke potpuno su otvorene za zavođenje, ali činjenicu da su u vezi spomenut će tek kasnije. Stoga, odlučio sam pitati ih jesu li u vezi 15 minuta nakon upoznavanja. Iako nisam siguran radi li se o dobrom pristupu, to me spasilo od dopisivanja s djevojkama koje su bile sklone igricama dok su u vezi. Nažalost, velik postotak Hrvatica je u vezama, ali naravno, postoje mnoge slobodne djevojke.

5. Skoro sve govore engleski - uče strani jezik u školama od malih nogu.

6. Vole strance - ne radi se o tome da Hrvatice ne vole svoje muškarce, ali uvjerene su da je njihova zemlja dosadna. Žele upoznati tipove iz zanimljivih zemalja kao što su SAD ili Engleska.

7. Nude bolji "povrat ulaganja" od Ukrajinki - kod Ukrajinki imate težak mentalitet, loše gradove i jezične barijere. U Hrvatskoj imate lijep glavni grad i u kojem mnogi govore strani jezik i djevojke koje je lakše odvesti u krevet. Stoga, nije teško pretpostaviti da Hrvatska ima prednost. Međutim, teško je odlučiti koje su bolje za vezu. Oprez: Hrvatice su na dobrom glasu i morat ćete se nositi s jakom konkurencijom stranih turista u narednih pet godina.

8. Moje barenje u Hrvatskoj postalo je agresivnije zbog stava s kojim sam se susreo - takav nisam bio od samog početka, ali morao sam se prilagoditi zbog upadica i prepreka koje su izazivale njihove debele prijateljice. Dokle god izbjegavate snobovska mjesta u gradu, ne biste trebali imati problema s tim.

9. Izolirajte ih od prijateljica - čim ih izolirate, ne biste trebali imati problema s tim da ih poševite. "Idemo u šetnju" pokazalo se kao najbolji pristup. Morate se oduprijeti njenim pokušajima da se vrati u društvo ili sa sobom povede prijateljice. Stoga, ako želite brzu ševu, nema razloga da očarate cijelo njeno društvo.

10. Što su starije (bliže tridesetoj), to se više pretvaraju u usidjelice - njihov je stav grublji, igraju igrice i neprestano vas iskušavaju. U godinama kada bi trebale biti popustljivije, postaju jako teške. Najbolje su one između 19 i 23.

11. Zgodne žene starije od 24 traže bogataše i sponzore - možete ih nanjušiti. Besprijekrono odjevene, dotjerane, nose visoke pete i imaju nadureni izraz lica. Nije ih briga je li muškarac u mafiji ili direktor, bitno je da je velika riba. Budući da je zapadnjačka kultura zatrovala i hrvatsko društvo, predviđam da će starije djevojke čekati bogatog muškarca za kojeg će se udati. Za deset godina, pojavit će se višak mladenki koje će morati "izvoziti".

12. Zanemarite informacije onih koji tvrde da je obala najbolje mjesto za ševu s lokalnim djevojkama - brzo sam doznao da je riječ o laži. Odmorišta su prepuna muškaraca (domaćih i stranih), a djevojke su svjesne toga koliko vrijede. Nije neuobičajeno pronaći ih u društvu prijatelja. Iako je i to izvedivo, u ljeto je lakše povaliti djevojku u Zagrebu nego se natjecati s gomilom napaljenih i pijanih likova na moru.

Unatoč mnogim negativnostima koje ste pročitali, prosječni muškarac će znati respektirati blagodati Hrvatske koja je i dalje bolja od Poljske. Moja hrvatska iskustva zasjenila su ona iz Poljske zbog toga jer žene koje sam povalio u Hrvatskoj daleko su bolje. Jedino je pitanje hoće li se ova zabava nastaviti kada "ljubavni turisti" pohrle u Zagreb.

Izvor: Index.hr