VIDEO  Hit u najavi benda Vatra

bend Vatra
Mare Milin

"'Meni treba tako malo' energetska je bomba benda 'Vatra' koja kao da poziva na lošu čagu u dobrom društvu! Ukoliko se prepoznajete u gore navedenom i pritom želite ostati vječno mladi, pridružite nam se 25.5.2024. na Šalati (Zagreb), jer poziv na rođendan se ne odbija", izjavio je autor Ivan Dečak povodom objave novog singla i najave najvećeg samostalnog koncerta. 

Za upravo objavljen singl 'Meni treba tako malo' splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki snimila je vrhunski video spot.

"Pjesma me odmah 'kupila'" - rekla je Marcella - "mislim da će biti veliki hit, a samu inspiraciju našla sam u tekstu pjesme. Zamislila sam par koji je odavno prekinuo, ali su se nakon dugo vremena sreli na kućnoj zabavi i strast se jednostavno ponovno rasplamsala. Dečak je tu kao narator njihove priče. Ne znam koliko se to kuži na kraju, ali to nam je bila neka vodilja na setu.

Spojili smo se s Rebeccom i Mariom koji su nevjerojatni plesači i mega opušteni akteri ispred kamere, veliki profesionalci koji su također dodali svoje ideje na moju priču ili su se momentalno, u trenutku, snalazili.

I kada se tako okupi savršen tim ljudi koji se kreativno nadopunjuje - to je poanta cijelog ovog posla". Spot je filmskom kamerom sniman u kući Winkler, nepokretnom kulturnom dobru Grada Zagreba, a nositelji priče su plesači Rebecca Krajnović i Mario Vrbanec, navedeno je u priopćenju iz Dallas recordsa.