FOTO  Grdićka se valjala gola s Rahimovskim

Aleksandra Grdić, žene

Bez imalo ustručavanja, prikrivši obline samo plahtom, zavodila je Kikija Rahimovskog, sina frontmena Parnog Valjka, i to pred fotoaparatima i kamerama.

Da da, Aleksandra Grdić, dok ne ne nosi revije i ne skida se za razne muške časopise, bavi se glumom.

Tako je za potrebe snimanja spota pjevača Kikija Rahimovskog, glumila vragolastog anđela koji bez srama zavodi ljubavnika.
Za tu priliku, još se jednom razodjenula, ovaj put u zagrebačkoj tvornici katrana za spot pjesme, Bože što mi radi žena ta, prenosi 24 sata.


"Vidim se negdje između dobre i loše cure, ali mogu biti jako zločesta ako mi netko želi napakostiti", izjavila je Aleks i dodala kako joj niti jedna uloga nije strana. Prihvatila je glumiti u spotu jer, kako kaže, Kikijeva joj se pjesma dopala.

Pokazala je malo previše

"Inače slušam takvu muziku, a i draže mi je nastupati u spotu u kojem svira nešto što mi paše nego nekakav 'narodnjak'.
Aleks je i bacila koji komentar na neprestano kritiziranje njenog lika, kako kaže, lažnih moralista: "Živimo u 21. stoljeću gdje je golotinja normalna. Uvijek kažem da mi je ljepše pozirati s manje odjeće nego s više. Ponosna sam na svoje tijelo - rekla je Aleks te savjetovala da je za njezinu profesiju vrlo važno ne sramiti se skinuti.

A koliko je Kiki bio zadovoljan s Aleks, dovoljno govori njegova izjava: "Nije me briga kako je ljudi doživljavaju, ona je profesionalka, volio bih daje više cura poput Aleksandre."
net.hr