Aleksandra Grdić: Rado bih se poseksala na beogradskoj Marakani!

studentice, Aleksandra Grdić, seks skandal, Aleksandra Grdić, seks, stadion
U jednom intervjuu priznala je da joj je želja voditi ljubav na Interovom stadionu, a u razgovoru za Press potvrdila je da mašta o stadionima.

- Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mjestu. Posebno sam slaba na nogometne stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bi mi bio problem poseksati se na Marakani - izjavila je Aleksandra Grdić (31) za Press, no na pitanje bi li vodila ljubav pred kamerama u ‘Survivoru' da joj se ukazala prilika dobro je razmislila.

- Prije pet godina bila bih za to, ali sad sam zrelija i mislim da bih se protivila. Pristajem na poljupce, ali ne i na ono poslije toga. Možda publika ne mora vidjeti baš sve - misli Aleksandra.

Iako su se Stanija i Ava često kupale u toplesu tijekom snimanja u Kostariki, Aleksandra to nije prakticirala.

- Nemam problema sa skidanjem, slikala sam se za Playboy. Međutim, prvih deset dana u Kostariki nisam se osjećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja - tvrdi manekenka kojoj je Marko Karadžić, također natjecatelj u Survivoru, najseksepiliniji od muškaraca koji su sudjelovali u realityju.

- Spontan je, ima divne stavove i zabavan je. U Kostariki mi je uljepšavao dane koji su zaista bili teški - zaključila je Aleksandra.