FOTO  Elisabettu Canalis sanjaju svi, a ljubi je samo George Clooney

Iako nitko nije vjerovao Georgeu Clooneyu kada je rekao da će se oženiti senzualnom Elisabettom Canalis, ovaj holivudski par mogao bi potrajati jako dugo, smatraju mnogi.

Među njima je i dizajner Cavalli, koji Elisabettu jako dobro poznaje, za ljepoticu ima samo riječi hvale, a u dugovječnost ove romanse toliko vjeruje da je spreman kladiti se u svo svoje bogatstvo da će par ostati zajedno.

"Mislim da sam jedan od prvih ljudi kojima se ona povjerila o svojoj vezi s Clooneyjem. U početku sam se pitao kako Talijanka može izlaziti s tipičnim Amerikancem kao što je George, ali vrijeme je pokazalo da im je ljubav velika i da će potrajati. Toliko vjerujem u njihovu vezu da sam se spreman okladiti u sve što imam da će ostati skupa", rekao je Cavalli. Dodao je kako smatra da si Clooney nije mogao naći bolju curu od nje.

"Elisabetta je lijepa i jako senzualna. Ona je erotski san mnogih muškaraca jer ima tu mješavinu neupitne ljepote i spontanosti 'djevojke iz susjedstva'. Mislim da je to upravo ono što ju čini uspješnom", kaže slavni dizajner.