Fatalna plavuša: Zbog nje zgubio posao direktora, bio uhićen, na kraju završio i u ludnici!

Otkad ju je upoznao na Cipru, Ramazan Noyan Culum bio je očaran ljepotom mlade konobarice i za nju je bio spreman učiniti sve, piše daily mail.

No, jedini je problem to da ljubav njegova života s njim ne želi imati apsolutno ništa. Štoviše, pobjegla je s Cipra upravo zato da se makne od njegovih suludih nastojanja da je osvoji.

Njega to nije omelo, a tijekom svoje avanture bio je uhapšen, izgubio je posao direktora uspješne tvrtke i, kako on kaže, zabranjen mu je ulazak u više država nego Osami bin Ladenu.

Opsesija 38-godišnjaka započela je 2005. kada je upoznao gospođicu Courtney Murray koja ga je poslužila samo jednom donijevši mu kavu. Nakon toga, počeo je "show".

Počeo ju je pratiti, dosađivati joj, a jednom se u kafiću pojavio s nožem kako bi je "uzeo". Naravno, zbog toga je deportiran, a konobarica je pobjegla u Liverpool gdje se i udala.

Ni šest godina kasnije nije posustajao pa ju je pronašao na Facebooku, a jedino što je ona mogla učiniti jest ne prihvatiti ga kao prijatelja. Njegov odgovor na njeno odbijanje bio je, otvoriti blog i krenuti na četiri tisuće kilometara dugo putovanje do Liverpoola, a tijekom putovanja bio je uhićen, započeo je štrajk glađu, a jednom završio i u ludnici.