Evo čime je profesorica španjolskog razbjesnila roditelje

Evo čime je profesorica španjolskog razbjesnila roditelje
...karijeru je pokušala stvoriti na drugačiji način. S navršenih 18 godina, bila je proglašena djevojkom mjeseca na internetskim stranicama časopisa Playboy, 2011. godine.

Njezine golišave fotografije objavljene su u veljači te godine, a još uvijek ih se može naći u arhivi na stranicama Playboya. Govoreći anonimno za Dallas Morning News, jedan je zabrinuti roditelj istaknuo kako učenici koriste svoje pametne mobitele kako bi gledali njezine slike te pripadajući video, prenosi International Business Times.

Činjenica je kako su te fotografije nastale prije njezinog angažmana u školi pa ostaje nejasno je li Deweese prekršila bilo kakva etička pravila. Da je situacija 'mutna' u tom smislu, potvrdila je i Debbie Ratcliffe, glasnogovornica ureda za obrazovanje države Teksas.

'Nije to bila ilegalna aktivnost, ali nameće se pitanje je li njezin postupak prekršio etički kodeks', zaključila je Ratcliffe.

Škola zasad šuti po tom pitanju, a glasnogovornik Dallas Independent School Districta, John Dahlander, istaknuo je kako se radi o 'osobnoj stvari, o kojoj se neće polemizirati'.