Elitna prostitucija: 'Bilo mi je super, pravi je gospodin, a bogami i dobro...'

Elitna prostitucija: 'Bilo mi je super, pravi je gospodin, a bogami i dobro...'
...svom svodniku M.K. (51), a koje su u postupku protiv njega bile dokaz kako on ipak veći dio djevojaka nije prisiljavao na prostituciju.
Poruka poput ove ili pak "Mi smo na terasi i imamo pet udvarača. Stalno nam plaćaju cugu i zovu nas za stol. Odbile smo, a frajeri su šefovi neke firme i imaju para. Da odemo do njih ili da ih opet odbijemo. Jer mislim da bi mogli nešto iskombiniratiu", utjecale su na to da 51-godišnji svodnik dobije samo tri i pol godine zatvora, premda je na početku suđenja tužiteljstvo za njega predlagalo osam godina, tvrdeći kako je u četiri od pet inkriminiranih slučajeva podvođenja djevojkama prijetio prisiljavajući ih na prostituciju. Njegov poslovni suradnik R. K. osuđen je na uvjetnu kaznu od pola godine zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje jer je sudjelovao u podvođenju jedne od djevojaka u Njemačkoj, piše Jutarnji list.

Podvodio ih vlasniku poznatog hotela u Zagrebu

Prema presudi, 51-godišnji svodnik je neke od djevojaka podvodio vlasniku poznatog zagrebačkog hotela. Premda je hotelijer to u istrazi poricao, tvrdeći da ga zna samo površno te da nikada nije imao seks s njegovim djevojkama, djevojke su tvrdile drugačije, a sud je povjerovao njihovim iskazima.

One su ispričale kako ih je dovodio u hotel te su s njim imale spolne odnose u njegovom apartmanu na osmome katu hotela.

Seks na osmom katu

Nakon jednoipolgodišnjeg suđenja iza zatvorenih vrata, sudsko vijeće zagrebačkoga Županijskoga suda kojim je predsjedavala sutkinja Sanja Mazalin, jučer je zaključilo kako je samo jedna od pet djevojaka bila prisiljavana na prostituciju dok su ostale preuveličale ulogu M.K. u prisiljavanju na prostituciju, a slale su mu poruke iz kojih je bilo razvidno da su se i svojevoljno bavile najstarijim zanatom na svijetu.