Dok nije prekasno: Evo što svi parovi trebaju napraviti u prvih godinu dana veze

Dok nije prekasno: Evo što svi parovi trebaju napraviti u prvih godinu dana veze
Neke stvari nećete moći proživjeti više puta, a mogli biste požaliti ako ih ne učinite. Ovo su potezi koje trebate učiniti u prvih godinu dana veze, prenosi index.hr.

Otiđite na spontano putovanje

Dok ste još ludo zaljubljeni jedno u drugo, odlučite se na malu avanturu i otiđite na neplanirano putovanje, barem preko vikenda. Osim što ćete uživati u iznenađenjima koje će taj put sa sobom donijeti, imat ćete prilike vidjeti kako se vaš partner ponaša u nepredvidljivim situacijama.

Naučite uživati u tišini

Iako biste htjele neprestano razgovarati i izmjenjivati iskustva s vašom novom ljubavi, za zdravlje vašeg odnosa vrlo je važno da naučite uživati u tišini dok ste jedno pored drugoga. Tako ćete se početi bolje prilagođavati jedno drugome, opustiti se i shvatiti koliko vam je zbilja ugodno s tom osobom.

Zajedno pripremite večeru

Iako su odlasci u restorane vrlo romantični, piše Index.hr, večera iz kućne radinosti ima također svoje prednosti. Podijelite poslove, pronađite jela koja želite isprobati i neka zabava započne!

Izađite zajedno u noćni klub

Možda vam kućno opuštanje uz filmove zvuči primamljivije, no izlazak u noćni klub pokazat će vam jednu sasvim drugačiju stranu vašeg partnera, njegovo ponašanje među hrpom ljudi, znat ćete škica li druge djevojke i kakvi su mu plesni pokreti.