Deset jednostavnih trikova za urnebesan seks

seks, način, ljubav, seks, pravila, vrijeme, seks, trikovi, fantazija, seks, žene, požuda, seks, duljina, seks, seks ljubav, Osvetnički seks, seks s novim partnerom, stres, ljutnja, Muškarci i žene, puno zagrljaja, Iskušenje, prevara, zagrljaj, razvod, ljubav, ljubomora, ljubav nije robija, seksualno usklađeni, seks ljubav, seksualni partneri, Seksualna kompatibilnost, muškarac žena, seks ljubav, intimni dijelovi tijela, seks u dvoje, seksualno aktivan, ljubav, Seksualni interes, seks u dvoje, tuširanje, tuš, seks prakticiranje, za žene i muškarce, želja za seksom, vođenje ljubavi
1. Složite kutiju punu fantazija

Ovaj trik je vrlo jednostavan i uistinu pali. Napišite na papiriće svoje želje i fantazije i pohranite ih u kutiju. Partner neka napravi isto, no nemojte zavirivati u njegove papiriće. S vremena na vrijeme zavucite ruku u kutiju i uživajte.

2. Zajedno zavirite u sex shop

Kupovinu možete obaviti u jednoj od prodavaonica ili putem interneta, no važno je da to obavite zajedno. Proradit će vam mašta, a i jedno drugom ćete otkriti što vas uzbuđuje i što bi voljeli isprobati kao novitete u vašem seksualnom životu.

3. Igrajte se bojama za tijelo

Uvedite novi trik u spavaću sobu, oboružajte se jestivim bojama i crtajte po partnerovom tijelu. U tu svrhu mogu poslužiti i čokolada, med ili šlag.

4. Treći neka bude vibrator!

Odaberite ga i neka postane treći u vašem odnosu. Ukoliko niste sigurne u sebe iskušajte ga same te ga tek onda predstavite partneru. Užitak je zagarantiran!

5. Stavite mu povez na oči

Ovo možda je stari trik za koji ste čuli već toliko puta, no uvijek pali. Stavite povez na partnerove oči i naoružajte se kockicama leda!

6. Stvorite atmosferu!

Prigušite svjetla, upalite svijeće, pustite laganu glazbu i uživajte. Ne zaboravite na seksi donje rublje.

7. Isplanirajte seksi avanturu

Odredite datum i iznenadite jedan drugoga. Ne zaboravite osmisliti pravu avanturu i nabaviti sve potrebno. Mjesto radnje ne mora biti spavaća soba. budite kreativni!

8. Budite goli ispod odjeće

Odjenite se, no zaboravite na donje rublje i pustite partnera da uživa u iznenađenju.

9. Opskrbite se pepermint bombonima

Možda niste obožavatelj pepermint bombona, no mogli bi postati i vi i vaš partner nakon što isprobate oralni seks s okusom mentola.

10. Odgodite orgazam

Pokušajte što više odugovlačiti s orgazmom jer kad se konačno dogodi bit će puno intenzivniji.

Izvor: zadovoljna.hr