Imate li hrabrosti ne svidjeti se svima? 5 knjiga koje odgovaraju na ovo, ali i na druga bitna pitanja.

knjige, preporuke, čitam, ideje, inspiracija

Tako je teško u moru knjiga odabrati prave, zar ne?

Od dobre knjige želimo da nas inspirira, da se doslovno izgubimo u njoj i da se poslije čitanja osjećamo boljim ljudima u nekom smislu.

Napravili smo popis knjiga koje želimo pročitati do kraja godine. Donijeli smo odluku da mjesečno pročitamo barem jednu knjigu. Izazivamo vas da nam se pridružite...

  1. 1. Imati hrabrosti ne svidjeti se drugima
  2. Problem, odnosno izazov velike većine nas je pronaći hrabrost unutar sebe i pobijediti želju da se svidimo svima. Već sami naziv ove knjige zvuči toliko oslobađajuće i jednostavno poziva na čitanje.
  3. Možete je kupiti ovdje.

  4. knjige, preporuke, čitam, ideje, inspiracija

  5. 2. Sreća je put
  6. Autor ove knjige je izjavio sljedeće:  „Kada promijenite način na koji promatrate stvari, stvari koje promatrate se mijenjaju.”. Ta značajna rečenica me motivirala da doma ovu knjigu na svoj popis. Knjigu možete kupiti ovdje.

  7. knjige, preporuke, čitam, ideje, inspiracija

  8. 3. Nećete pronaći mir dok ne postanete zahvalni
  9. Posljednjih godina mnogo se govori o zahvalnosti. To se definitivno događa s razlogom. Naslov ove knjige nas je privukao na prvu i gotovo smo sigurni da će nam se sadržaj jako svidjeti. Knjigu možete kupiti ovdje.

  10. 4. 7 navika uspješnih obitelji
  11. Temelj sreće svakog čovjeka je sretna obitelj. To je osnovni razlog zbog kojeg sam privučena ovom knjigom. Često imamo priliku čitati o osobnoj sreći, sreći u braku, sreći djece, ali tako rijetko imamo priliku čitati o sreći cijele obitelji.
  12. Knjigu možete kupiti ovdje.

  13. knjige, preporuke, čitam, ideje, inspiracija

  1. 5. Radost življenja
  2. Život jeste i treba biti radost. Sreća treba biti cilj svih naših nastojanja jer je bez nje sve ništa, a ništa sve. Kažu da sreću čine sitnice, ali ne znaju svi uživati u tim sitnicama.
  3. Upravo to je poticaj za čitanje ove knjige. Knjigu možete kupiti ovdje.