Brad Pitt i Angelina Jolie prekinuli vezu

Brad Pitt i Angelina Jolie prekinuli vezu

Izgleda kako je napokon došao kraj jednom od najeksponiranijeg holivudskog para današnjice kojeg cijeli svijet zna pod imenom 'Brangelina'.

AFP-.--.-
Photo AFP  
Naime, Brad Pitt i Angelina Jolie odlučili su krenuti svatko svojim putem i pravni dokumenti koji reguliraju podjelu imovine i skrbništva nad djecom već su potpisani, piše dailymail.com.uk

Djeca će živjeti s majkom

Dvoje glumaca ima zajedničku imovinu vrijednu 322 milijuna dolara i tri vile u Francuskoj, Kaliforniji i New Orleansu koje će između sebe podjednako podijeliti, a iako će imati zajedničko skrbništvo nad svoje šestero djece, izvori navode kako će živjeti s majkom Angelinom.

Ovo je bilo sasvim očekivano s obzirom da se već neko vrijeme pisalo o problemima slavnog para i njihovim čestim svađama, no glumci su ih obično demantirali pokušavajući zaštititi svoj imidž u javnosti. Stvari su pogotovo postale sumnjive nakon što su se Brad i Angelina počeli sve rjeđe pojavljivati u javnosti, a vrhunac toga je bio kada je Pitt došao na humanitarnu akciju za pomoć stradalima u potresu na Haitiju bez pratnje svoje lijepe nevjenčane supruge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dosadili jedno drugom

Izgleda kako je Bradu dosadilo 'mušićavo' ponašanje prevrtljive Angeline, a njoj njegovi česti ludi izlasci s prijateljima. S obzirom kako se ipak radi o holivudskom najpoznatijem paru, može se očekivati da na vidjelo ispliva mnogo škakljivih detalja iz njihova zajedničkog života što je inače tipično za slavne prekide i rastave.

Podsjetimo, i Brad i Angelina iza sebe već imaju brakove i to također sa svojim glumačkim kolegama. Brad je bio zaručen s Gwyneth Paltrow i oženjen s Jennifer Aniston, dok Angelina Jolie iza sebe ima brakove s Billyem Bobom Thortonom i Johnnyem Leejem Millerom.