Brad Pitt i Angelina Jolie prekinuli vezu

Brad Pitt i Angelina Jolie, varanje, muškarac žena, Angelina Jolie, film festival, Veselin Gatalo, Angelina Jolie, Brad Pitt, novi film, Angelina Jolie, Brad Pitt i Angelina Jolie, u zemlji krvi i meda, Unbroken, obitelj, posvojenje, Angelina Jolie, Brad Pitt, Brad Pitt i Angelina Jolie, holivudska zvijezda, ISIL, Ekstremisti iz ISIL-a, Brad Pitt, showbizz, glumac, Brad Pitt, razvod

Izgleda kako je napokon došao kraj jednom od najeksponiranijeg holivudskog para današnjice kojeg cijeli svijet zna pod imenom 'Brangelina'.

Photo AFP  
Naime, Brad Pitt i Angelina Jolie odlučili su krenuti svatko svojim putem i pravni dokumenti koji reguliraju podjelu imovine i skrbništva nad djecom već su potpisani, piše dailymail.com.uk

Djeca će živjeti s majkom

Dvoje glumaca ima zajedničku imovinu vrijednu 322 milijuna dolara i tri vile u Francuskoj, Kaliforniji i New Orleansu koje će između sebe podjednako podijeliti, a iako će imati zajedničko skrbništvo nad svoje šestero djece, izvori navode kako će živjeti s majkom Angelinom.

Ovo je bilo sasvim očekivano s obzirom da se već neko vrijeme pisalo o problemima slavnog para i njihovim čestim svađama, no glumci su ih obično demantirali pokušavajući zaštititi svoj imidž u javnosti. Stvari su pogotovo postale sumnjive nakon što su se Brad i Angelina počeli sve rjeđe pojavljivati u javnosti, a vrhunac toga je bio kada je Pitt došao na humanitarnu akciju za pomoć stradalima u potresu na Haitiju bez pratnje svoje lijepe nevjenčane supruge.

Dosadili jedno drugom

Izgleda kako je Bradu dosadilo 'mušićavo' ponašanje prevrtljive Angeline, a njoj njegovi česti ludi izlasci s prijateljima. S obzirom kako se ipak radi o holivudskom najpoznatijem paru, može se očekivati da na vidjelo ispliva mnogo škakljivih detalja iz njihova zajedničkog života što je inače tipično za slavne prekide i rastave.

Podsjetimo, i Brad i Angelina iza sebe već imaju brakove i to također sa svojim glumačkim kolegama. Brad je bio zaručen s Gwyneth Paltrow i oženjen s Jennifer Aniston, dok Angelina Jolie iza sebe ima brakove s Billyem Bobom Thortonom i Johnnyem Leejem Millerom.