FOTO  Butik Eleganza nudi vrhunske talijanske brendove, a sada i vi možete osvojiti nešto iz njihove ponude

blistam, Mostar, moda, butik, Eleganza

U samom centru Mostara, u prodajnom centru Rondo osvanuo je butik koji je sve osim običan.
Gotovo je nemoguće proći, a ne pogledati izlog koji jednostavno poziva prolaznike da posjete ovo posebno mjesto. Kada uđete unutar trgovine dočekat će vas pomno osmišljen ambijent u kojem se vodilo računa o svakom detalju. Tu su uvijek i ljubazne djelatnice koje vaš boravak učine doslovno pravim užitkom. Zar to kupovina ne bi trebala i biti?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Kada smo ušli unutra, shvatili smo koliko nam zapravo nedostaje to da uživamo u kupovini, da je tu prodavačica koja će nam pomoći da pronađemo pravu kombinaciju za sebe, da nemamo pritiska od reda koji čeka ispred kabine... Zahvaljujući dućanu Eleganza, to iskustvo kupovine se napokon opet vraća u grad.

Ono što nas je oduševilo su vrhunski materijali među kojima je čak i svila, što definitivno govori kako se ovdje radi o odjevnim komadima koji se godinama vole i godinama nose čineći vašu pojavu uvijek posebnom i drugačijom od drugih.
Moramo priznati da nismo mogli odoljeti i sami probati neke odjevne komade i čim smo ih odjenuli, shvatili smo kakva je to kvaliteta i drugačiji osjećaj vrhunskih materijala o kojima su nam pričale mame i bake...
Potvrdili smo onu staru da je bolje imati jednu kvalitetnu stvar nego sto loših.

blistam, Mostar, moda, butik, Eleganza


U nastavku pročitajte naš razgovor menadžericom butika Eleganza.

Kada je butik otvoren i kako ste došli na ideju?
Naš dućan je otvoren 12.04. ove godine, a na ideju smo došli jer smo željeli ponuditi nešto potpuno novo u Mostaru. 
 
Kako se borite s high street brendovima koji su okupirali grad?
 U našem dućanu imamo kvalitetne talijanske brendove i mi smo prvi s njima došli na područje Hercegovine. Brendovi koje imamo u ponudi su Sandro Ferone, Bonton fahion, Roberta Biagi, dok je obuća Spaziomoda i Federica Lancioni. Sva odjeća je od prirodnih materijala, dok je obuća isključivo kožna. Broj komada u svakoj kolekciji je ograničen te naša odjeća nudi kupcima unikatnost i vrhunsku kvalitetu. Smatram da je to ono što nas izdvaja.
 
Postoji li mogućnost online kupovine?
Da, upravo smo plasirali svoj web shop kako bi naši kupci mogli u potpunosti uživati u iskustvu kupovine. Činjenica je da svi danas imamo malo vremena, te kupovina putem interneta danas olakšava svakodnevicu.
 
Što vi mislite imaju li Mostarke stila?
Da, naravno. Mostarke su oduvijek u regiji poznate po dobrom stilu.
 
Što je trend ovog ljeta?
Kod nas su najviše traženi odjevni komadi bijele boje, ali i jarke boje. Također sve s morskim detaljima je uvijek ljeti popularno. Ne smijemo zaboraviti ni prirodne materijale, ali i slip suknje od svile koje su nam poseban hit.
 
Koliko je teško odabrati komade za kolekciju?
To je dosta izazovno jer nikad ne mogu biti sigurna što će se sviđati kupcima, ali vodim se unutarnjim instinktom. Biramo komade koji su klasika i koji će iz godine u godinu ostati atraktivni i zanimljivi.

Imate li možda trenutno aktualne popuste?

Da, upravo sada imamo popust od 20% na sve i 30% na dio nove kolekcije. Svakako posjetite naš web shop gdje uz nekoliko klikova možete saznati sve.

Sigurni smo da će vas i oduševiti vijest kako i vi putem Facebook nagradnog natječaja možete osvojiti kožnu torbu koja se nalazi na slici u nastavku. Više informacije potražite ovdje.

blistam, Mostar, moda, butik, Eleganza