Bivši muž Razije Mujanović: Njen brat mi je stavljao pištolj pod grlo, pokušala je da me otruje

razija mujanović, braća, pokušaj ubojstva, trovanje
Razlog mog javljanja je sve više laži koje dolaze od ove nekadašnje "zvijezde" naše košarke o zajedničkom životu sa mnom.

Prava je istina da me je bivša žena zavila u crno i da sam se teško oporavio od ovog braka. I sada, kada imam novu obitelj, ponovo su počele da stižu prijetnje i laži od Razije i njene braće, kriminalaca.

Bio sam rob ove žene, njen mi je brat stavljao pištolj pod grlo samo da je oženim, a u javnosti je sve izgledalo kao da je naš život idiličan. Sve su to pratili naši mediji. U stvarnom životu preživljavao sam pravu dramu. Na njen nagovor sam ulazio u sukobe sa ljudima, platio sam joj pet plastičnih operacija. Kada sam odlučio sve da prekinem, već sam bio gotovo na samrti. To se dešavalo 2004. godine. Tada je pokušala da me otruje zajedno sa svojom braćom, bojeći se da ću sve da otkrijem. O tome postoji i dokaz od njemačkih doktora, koji su pronašli otrov u mom organizmu. Njemački sud je odradio svoj posao, Razija je moprala da plati kauciju od 100 000 eura kako bi napustila zatvor , a onda je napustila Njemačku i danas tamo više ne može da uđe.

Nakon toga me je na razgovor zvao MUP tuzlanskog kantona, gdje su mi inspektori prijetili da ako progovorim o tome šta se dešavalo u Njemačkoj, da neće biti dobro i da će mi bubrezi izaći na usta. To je uradio prvi čovjek krim policije Tuzle, koji je umiješan u brojna kriminalna djela sa braćom Razijinom.

Uporedo sa ovim, ta žena je sa mojih računa poskidala 45 000 maraka, a taj sam novac stekao prodajom očeve kuće.

Jednostavno, ta je žena monstrum, i ne bira sredstva da stalno bude u javnosti.

Mirsad Brčaninović

DEPO PORTAL