Big Brother: Marijanina majka pod lijekovima, muž Ivan razmišlja o oprostu nevjere

Seks u Big Brother kući između Marijane i Nemeša uzburkao je javnost, a cijelu situaciju najteže podnose roditelji udane Marijane, posebno majka Gordana koja se nalazi pod lijekovima za smirenje.

Nakon snimke seksa, Marijanin otac Ivo rekao je da se odriče svoje kćeri, što je na kraju ipak povukao, pravdajući se kako je naglo reagirao jer je ipak Marijana njegova kći.

Za razliku od tate Ive, obitelj prevarenog muža Ivana nije dostupna medijima. Ivanova se majka, navodno, već danima nije pojavila na poslu. Unatoč tome, dvije su obitelji ostale u dobrim odnosima.

Marijanin suprug Ivan i dalje razmišlja hoće li svojoj supruzi oprostiti nevjeru. Nedavno je doputovao u Bašku Vodu u posjetu Marijaninoj sestri koja čuva njihovu dvogodišnju kći Korinu.

Za hrvatske medije je izjavio da ne želi donositi odluke na brzinu, te da još ne zna kako će postupiti.

Nakon avanture Marijane i Nemeša, u BB kući na pomolu je još jedna ljubavna afera.

Tamara i Nikola u posljednje vrijeme su vrlo bliski. Nikola je čak i priznao da bi volio biti s Tamarom, ali kad bi njih oboje bili slobodni. Od kad je Tamara ušla u BB kuću, ona i Nikola su nerazdvojni. Zajedno šetaju, pričaju i obavezno u paru odlaze na kupanje. Jedino što se nalazi na putu ostvarivanja njihove romanse su ljubavni partneri koji ih čekaju van kuće. Čak su od Big Brothera zatražili da im javi ukoliko se "stanje" izvan kuće promijeni, kako bi njih dvoje mogli opušteniji nastaviti s ljubavnim osvajanjem.

No ipak, sudeći prema komešanjima ispod plahti sličnih onima Marijane i Nemeša, par se jednostavno ne može suzdržati.

Nikola Tamari cijelo vrijeme dijeli komplimente te napominje da je ona baš po njegovom ukusu i da bi joj svašta radio. Tamara nije ostala dužna, te je Nikoli rekla da se ona isto tako osjeća.

Autor: Portal Jutarnji.hr