Best Model BiH 2008. : Nije mi cilj biti samo lijep

"Prioritet mi je ekonomija, ali jako me privlači i posao manekena. To mi je zapravo više hobi. Prvi put sam okušao čari tog posla upravo kad sam pobijedio na natjecanju za Best Model. Ali poslije toga nisam imao priliku ponovno biti maneken", priča Marin.

Da nije bilo problema nakon osvajanja titule možda bi Marin imao priliku da ostvari svoje želje. Ali nakon samog natjecanja kao pobjednik nije dobio nikakve nagrade, a i bio je spriječen da ode na svjetsko natjecanje u Barceloni za najboljeg modela zbog financijskih razloga.

"To što želim prvenstveno završiti školu dovoljno govori o meni. Želim nešto i postići u životu. Nije mi cilj biti samo lijep", dodaje Marin.

Smatra da mnoge manekenke pretjeruju sa izgladnjivanjem. Za njega premršavo je ružno, i nije normalo nešto postići drastičnim mjenjanjem tijela. Kod djevojaka mu je važan izgled i smatra da onaj tko kaže da mu to nije važno, ne govori istinu. Seksom kao ostvarenjm cilja ne bi se nikad poslužio, ali u manekenskom svijetu ima i toga.

Privatni život bi žrtvovao radi karijere, ali samo u određenim granicama. Kako kaže, ne bi se preselio na drugi kraj svijeta. Crnokosi mladić samouvjereno kaže da se nadao pobjedi na natjecanju , jer zbog toga je i došao. Stoga ne sumnjamo da će uskoro neka modna agencija angažirati mladog studenta ekonomije, željnog modne piste.

Pincom.info