Ako vam dopusti da mu kupite gaćice, vi ste 'ona prava'

muške gaćice
Dečki kupnju donjeg rublja prepuštaju majkama do otprilike 19. godine, relativno kasno u usporedbi s djevojčicama koje same počinju kupovati takve proizvode s 13 godina. Od 19. do 23. godine muškarci nastoje samostalno kupovati donje rublje, čak do 31 para na godinu, vjerujući da je to bitan preduvjet za ulazak u vezu.

Samostalna kupnja nakon te dobi postupno pada i do 33. godine doslovno se izjednačuje s nulom jer je većina muškaraca u čvrstim vezama i kupnju donjeg rublja prepušta životnim družicama. Osim ako i dalje nisu 'u lovu'.

Istraživanje je također pokazalo da samostalna muškarčeva kupnja 'gaća' ponovno raste u dobi od 38. do 40. godine, ali je kratka daha i ponovno pada na nulu oko 44. godine i tako ostaje do kraja života. To je razdoblje koje se opet podudara s najčešćim razdobljem za raspade veza i potrage za novom družicom.

Voditelj odjela prodaje muškog rublja u 'Debenhamsu' Rob Faucherand zaključio je da muškarčevo prepuštanje odabira svoga donjeg rublja u ženske ruke znači da je veza u vrlo stabilnoj fazi.