7 seksi igrica koje će vas izludjeti

Malo truda i mašte može unijeti mnoge pozitivne promjene u vaš seksualni život. Donosimo vam sedam zločestih ideja koje će začiniti vaš seksualni život.

Pikantno iznenađenje

Ne morate rezervirati kolibu u planinama kako bi uživali u dugom seksu s partnerom. Dovoljno je da isključite mobitel i kućni telefon te ugasite televizor i radio te započnete seksi igru skrivača u vlastitom domu.

Prije nego partner stigne kući isključite sva svjetla i zaključajte vrata kako bi pomislio da kod kuće nema nikoga. Upalite malene svijeće kojima ćete označiti put kojim partner mora krenuti kako bi vas pronašao.

Skinite sa sebe odjeću i ostanite samo u donjem rublju i ostavite seksi tragove na putu do sobe. Potrudite se ostaviti uistinu seksi odjeću, a ne donji dio trenirke koji nosite po kući.

Partnera dočekajte na krevetu u sobi u kojoj gore samo svijeće i svira vaša omiljena glazba.

Igra sreće

Ukoliko ste vi ili vaš partner sramežljivi i prljave riječi tijekom seksa vam teško izlaze iz ustiju okušajte se u igri na sreću. U toj ste igri oboje pobjednici, a ulažete samo maštu. Cilj ove igre je da otkrijete što uzbuđuje vas, a što vašeg partnera.

Potrebne su vam dvije platnen vrećice, a mogu vam poslužiti i jastučnice u koje ćete ubaciti papiriće s ispisanim željama. Igra se odvija u potpunoj tišini, a ono što izvučete morate napraviti partneru isto kao i on vama. dajte si oduška kada uzmete olovku u ruku i napišite sve ono što vas uzbuđuje, a neugodno vam je reći muškarcu u lice!

Neodoljivi stranac

Pobjegnite od stvarnosti na jednu noć i pretvorite se u privlačnu zavodnicu kojoj muškarac s druge strane šanka ne može odoljeti. On je naravno vaš partner koji se također pretvara kako vas ne poznaje.

Ukoliko ste sanjali o seksu s potpunim strancem vrijeme je da otkrijete kako je to kada vas stisne stranac koji dobro poznaje svaki dio vašeg tijela.

Dogovorite izlazak u klubu ili kafiću u kojem nikada niste bili, odjenite se drugačije, nanesite izazovniji make up i promijenite frizuru. To će vašeg partnera potpuno izbezumiti, flertujte otvoreno i već nakon prvog pića mu dajte do znanja što želite od njega. Pozovite ga 'k sebi' na još jedno piće i nastavite glumiti ulogu zavodnicu i kada se nađete među plahtama.

Seks u hotelu

Ukoliko su vam dosadile prostorije u stanu iseks na brzaka kako ostali ukućani ne bi uletjeli u sobu iznajmite sobu u hotelu.

Još bolje ukoliko sami organizirate noć u hotelu, a partneru samo dovedete na mjesto zločina i to sa zavezanim očima.

Pravilo o seksi odijevanju vrijedi i u ovom slučaju, a ne zaboravite i na visoke potpetice. Naručite pjenušac u sobu i na kvaku stavite znak 'Do not disturb'.

Seks na brzaka

Jedna od najvećih dilema modernog i ubrzanog života je kako ugurati seks između posla, sastanaka, spremanja večere, odgajanja djece i depiliranja. Teško, no ukoliko pokušate sa seksom na brzaka moglo bi vam uspjeti.

Iznenadite partnera kada to najmanje očekuje, zaskočite ga i učinite to u svega nekoliko minuta. Zaboravite na skidanje, podignite suknju i učinite. Ukoliko volite jutarnji seks došuljajte se do partnera dok se ujutro sprema za posao i započnite dan pravom energetskom bombom.

Senzualni striptiz

Jedno neka vam bude jasno, ne postoji muškarac koji svoju partnericu ne bi volio vidjeti kako izvodi striptiz. Iako će rijetko koja to učiniti poput prave profesionalke, zavodljivim pokretima ga možete potpuno izludjeti i natjerati ga da vas moli za još.

Odaberite laganu i seksi glazbu na koju ćete se lako kretati i prigušite svjetla. Zaboravite na celulit, salo na trbuhu i ostale stvari nevidljive muškom oku.

Pripazite i prilikom odabira kostima, odjenite nešto seksi, no jednostavno za skidanje. ukoliko na nogama imate čizme s visokim potpeticama skinite ih zadnje ili ih jednostavno ostavite na sebi.

Pokrete možete izvježbati pred ogledalom, zamahnite bokovima uz muziku na koju ćete odplesati svoj striptiz dok ste sami kod kuće, a ukoliko vam je potrebna inspiracija posudite istoimeni film s Demi Moore u glavnoj ulozi i skinite njezine pokrete.

Seks preko telefona

Nalazite se na poslovnom putovanju, a jedino što želite pored sebe je vaš partner? Vrijeme je za telefonski seks!

Pošaljite mu seksi SMS poruku, no počnite polako. Napišite mu što imate na sebi i što bi voljeli da on napravi s određenim komadima donjeg rublja. Potanko mu opišite i sve što ćete mu raditi kada se vratite kući. Iznenadit će vas riječi koje ćete upotrijebiti, ukoliko ste dovoljno hrabri, kada se stvari zahuktaju nazovite ga i nastavite.

zadovoljna.com