4 razloga zašto vas nije nazvao nakon spoja

1. Tišina nakon spoja? Želi da se malo znojite!

Neki ljudi su svjesni da pokazivanje prevelikog interesa može izazvati krivi efekt i da baš zbog toga vaša simpatija izgubi interes. Zato očekujte da će vam se javiti tek dva do tri dana nakon spoja. Ako je na spoju bilo sve dobro dati će vam malo vremena za odmor i razmišljanje na koji način ćete nastaviti vaš odnos, piše intimatemedicine.com.hr

2. Pobjegao je nakon spoja? Možda je stekao krivi dojam.

Mnogi muškarci djevojku nakon spoja više ne nazovu, ako im se ona previše razotkrila. Znači, ako ste se na prvom spoju pošteno ispovijedili, dugo se ljubili, a zatim skočili u njegovu postelju - ne očekujte poziv. Udvaranje je dobar razlog da se muškarac ponovo vrati. Ako će sve ići prebrzo, vaš će dragi možda dobiti dojam da vam nije do ničeg ozbiljnog.

3. Ne javlja se nakon spoja? Želi kontrolu in moć.

Ako vas muškarac ne nazove nakon spoja, ponekad to zaista nema veze s vama već s njim. Spojevi mogu biti kruti, jer nakon spoja možete ostati slomljena srca. Baš zbog straha da se to ne desi, muškarac jednostavno nestane, bilo da je riječ o lošim iskustvima bilo da je riječ o nečem drugome. Ako se nakon spoja ne javi, znači da je on odbio vas, a ne vi njega i time je on pobjednik sulude igre. Takvo ponašanje ipak nema nikave veze s vama.

4. Jednostavno nije zainteresiran

Najčešći razlog nejavljanja nakon spoja ipak je njegova nezainteresiranost. Očito mu je nešto smetalo - vaš izgled, vaša glupavost, vaša pamet ili jednostavno, nije bilo kemije. Nešto nije kliknulo. Ne gubite vrijeme razmišljajući što nije bilo u redu. Bolje nacrtajte osmijeh na lice i krenite dalje!