Planirate spoj s nekim koga ste upoznali online? Ovo je dobro znati

muškarac žena, partnerski odnosi, partneri, veza, moda i ljepota, spoj, veza, partneri, muškarac žena, zaljubljenost, partneri, veza, laž, veza, partneri, muškarci, partneri, odnosi, veza, ljubav, spoj, partner, parovi, sreća, partneri, veza, ljubav, sex, veza, partner, prošnja, utakmica, veza, partner, ljubav, ljubav, veza, partner, veza, uspjeh u životu, ljubav, tajna, život, boje, jelo, oblačenje, muškarac, idealan muškarac, mačo muškarac, muškarci, žene, upoznavanje, spoj, prvi spoj, saznanje, Vaš partner, partner, savršeni partner, tajna, sreća, brak, pismo, sin, tata, prvi spoj, muškarci, stvari, romansa, ured, spoj, pitanja, sretni parovi, brak, spoj, prvi spoj

Upoznali ste nekoga online i dogovarate susret uživo? Upoznavanje nekoga putem interneta je sasvim drugačije od pravog spoja. Prije nego se odlučite na taj korak, potrebno je odraditi domaću zadaću i pripremiti teren. Ovo je dobro znati... 

Pričajte telefonom prije nego se upoznate uživo

Tipkanje s nekim može vam stvoriti  neku sasvim drugačiju sliku od onoga što možete očekivati kada se upoznate uživo. Uvijek je dobra ideja odraditi barem pokoji telefonski poziv s osobom s kojom se želite bolje upoznati jer ćete na taj način dobiti bolju sliku je li ta osoba u direktnom razgovoru ista kao i u komunikaciji online.

Imajte na umu da je sigurnost prije svega. Nikada ne znate tko se krije iza nekog nadimka stoga budite oprezni i "pušite na hladno."Birajte mjesto susreta koje poznajete i nemojte na prvom spoju odlaziti na nepoznate lokacije, čak ni nakon pića ili dva. Kako biste bili sigurniji, recite nekome gdje idete i dajte kontakt podatke od osobe s kojom se idete naći barem jednom svom prijatelju od povjerenja i učestalo se tijekom večeri javljajte osobi kojoj ste rekli da idete na spoj. 

Pročačkajte po internetu ima li kakvih informacija

Provjerite ima li osoba imenom i prezimenom kojom se predstavlja profile na društvenim mrežama. Rijetko tko danas nema neki pisani trag o sebi, a ako vam se nešto ne poklapa s informacijama koje vi imate, budite oprezni i odvažite je li sigurno susreti se s tom osobom.

Osim toga, ako ima profi na nekoj od društvenih mreža lakše ćete doznati što voli, kako razmišlja i sl. 

Ponudite platiti svoj dio računa, posebice ako odlučite da se više nećete vidjeti. 

vecernji.ba