10 tipova lošeg seksa koje je doživio svaki muškarac

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Nakon što smo se nasmijali potvrdno odobravajući 10 tipova lošeg seksa kojeg svaka žena iskusi u 20-ima, na red su došli i dečki. Moramo priznati, u nekim je situacijama zaista teško odrediti kome je gore.

1. Prvi seks. Možda se nije činio lošim u tom trenutku, ali generalno? Ooo da. Vjerojatno je bilo malo čudno, definitivno je trajalo jako kratko i cjelokupni doživljaj vjerojatno i nije bio najbolji na svijetu. Ako se s time ne slažete vjerujući kako ste vi bog seksa koji ije znao točno što mu je činiti prvi put kad se pronašao ispred vagine... pa, čestitamo! Vjerojatno ste još uvijek loši u seksu. Osim ako ste doista bog seksa. U tom slučaju zanemarite naše riječi i primite našu najiskreniju ispriku.

2. Bolan seks koji završava u ozljedama. Svatko od nas ima jednu takvu priču. Možda nije baš svaka završila u hitnoj u vrlo neugodnom razgovoru s liječnikom, ali je vrlo moguće kako je bar jedno vaše seksualno iskustvo završilo s kvrgom na glavi, modricom na bedru ili googlanjem: „Može li se penis slomiti?" Kako god bilo, imajte razumijevanja jer baš svaki muškarac ima jednu slabiju točku kao posljedicu seksualnog PTSP-a. Ili, u ovom slučaju, PSSP-a?

3. Mrtva riba. Ne doslovno, ali znate one ljude koji vam, kad se rukujete, pružaju ruku koja je potpuni ekvivalent beživotnoj ribi? Tako se ponaša i njegova partnerica - lijena i zavaljena u krevet očekujući da njezin partner obavi cjelokupni posao i to dobro! Lijeni partneri su prava noćna mora i za njih bi seks trebao biti zabranjen. Naše mišljenje.

4. Smrdljivi seks. Nećemo biti previše detaljni, ali svaki oblik mirisa koji ne bi trebao biti prisutan, seks čini vrlo neugodnim i vrlo... pa, ne seksi. OK, svi očekujemo znojenje i slične stvari, ali vrlo je vjerojatno da je bar jedan muškarac naletio na nekoga tko ga je tijekom seksa upoznao s mirisom kojega ne zaslužuju ni najzločestiji nosevi.

5. Nesinkronizirani seks. To je ona vrsta seksa u kojoj vaša tijela jednostavno ne mogu pronaći zajednički ritam. On miče bokovima, ona miče bokovima, ali imate osjećaj da su vaša tijela u potpuno različitim vremenskim zonama.

6. Seks s odbojnim fetišima. Ne osuđujemo ničije fetiše, ali oni ponekad, kad se dogode bez upozorenja, znaju biti poprilično zastrašujući. Ako partnerica usred seksa počne mjaukati i lizati partnera... očekujte da će se dogoditi nešto i to nešto vjerojatno neće biti pozitivno.

7. Seks u koji se baš nikako ne može ufurati. Nitko ne može dati svojih 100 posto baš svaki dan. Možda njegov um jednostavno nije tamo, možda se brine o poslu, možda je istegnuo mišić ili ga je uhvatila neka viroza, ali on zna da to nije bilo ni blizu dobrog seksa i to boli.

8. Seks u koji se njegov penis nikako ne može ufurati. Naprimjer, onaj u subotu nakon što ste se vratili iz izlaska. Napaljen je i inzistira na divljem seksu znajući kako sad definitivno može izdržati više... a onda ga njegov vlastiti penis jednostavno izda. Nešto poput probušene gume. Prvi put kad se dogodi, to je nešto najgore na svijetu, osjećate paniku i ne znate što ćete. Već drugi put sliježete ramenima - neke stvari jednostavno ne vrijedi forsirati.

9. Seks tijekom kojega je netko uletio u sobu. Budimo realni - ovo nije 18. stoljeće u kojemu imamo svoju kuću i posao i prije nego smo postali seksualno aktivni. Većina ljudi još uvijek živi s roditeljima barem do 18. godine, nakon čega žive s cimerima, a to znači da će se jako puno puta dogoditi da nećete imati potpunu privatnost onda kad svoj penis odlučite izvesti u šetnju. Htjeli vi to ili ne htjeli, takvi incidenti obično trenutno ubijaju svaku želju za seksom.

10. Seks u kojemu ona očito glumi. Ne poričite. Bez obzira na to koliko je frajer dobar u seksu, neka će žena negdje jednom odglumiti taj orgazam samo kako bi priča završila što prije. Duboko u srcu, on to zna, ali je svejedno odradio posao, svršio i odlučio sakriti svoj sram.

Cosmopolitan.hr