10 najgorih tema za prvi spoj

Da vidimo, drvit ćeš joj o tome što si zadnje lajkao na Fejsu, kako ti je predzadnje poglavlje iz makroekonomskog udžbenika totalno jadno, što ti je radila baka 1948-49, kako ti je uginuo cucak prije dvije godine i zašto ti je najdraža 32. pozicija 'Kama sutre'
Tvoj Facebook ego
Želiš demonstrirati svojoj svježe namamljenoj ljubavnoj lovini kako si jadan, čemeran i priglupo narcisoidan? Odlično. Iskoristi komunikacijsko strpljenje i toleranciju prvog spoja i ispričaj joj sve o tome što radiš na Fejsu. Kako ti je x postao frend, kako je y bez veze i kako ti je zadnji post imao tri lajka, za razliku od prošlomjesečnog koji ih je imao samo dva. Ne zaboravi prepričati sve komentare koje si dobio i kako si posadio novi red brokule na Farmvilleu. To joj zacijelo neće biti dosta pa možeš nastaviti o svojim foto albumima i kako si izbrojao da si tagiran na 17 tuđih fotki.

Bakino djetinjstvo

Sljedeća je partibrejkerska tema za spojak trabunjanje o obiteljskim dogodovštinama, o tome što ti je baka radila nakon rata i kako se deda napiknuo na hrđavi kišobran kad je išao brati kuruzu. Naravno da se cura zainteresirala za tebe jer je skužila kako su ti svi u petom koljenu imali nevjerojatno zanimljiv životopis i zapravo je uvijek sve htjela znati o tvojoj pretpotopnoj rodbini. Te su joj činjenice žalosno izmakle zato što nije znala da postojiš, ali sada si tu da ispraviš nepravdu.


Je l' ti zgodniji Šuker ili Bebić?


Ništa ne djeluje tako inspirativno i zamamno nego kada zaljubljena žena sluša tipa koji drobi o politici. Što lokalnije, to bolje. Daj joj odmah na početku do znanja da si neiscrpno vrelo unutarnjopolitičkih opservacija, da znaš napamet saborski dnevni red za sljedećih pola godine, tako da cura ne mora više biti pretplaćena na Hinu, što je, naravno, slučaj sa svakim boljim komadom. Monolozi na temu što je Bebić replicirao Milanoviću kada je ovaj demantirao Pupovca vrhunski su afrodizijak. Nemoj se začuditi ako u trenutku kada citiraš izmjene i dopune zakona o javnoj nabavi i koliko je zastupnika bilo suzdržano, osjetiš njezinu ruku u gaćicama.

Kak imaš puno para
Pravovremeno informiraj svoju potencijalnu družicu o sili teži koja obavija tvoj novčanik. Prije nego što je prvi put zagrliš ili poljubiš, neka bude svjesna da to nešto tvrdo u predjelu struka nije tvoja erekcija nego tvoje financije. Davno su minula vremena kad smo gledali u zvijezde s popratnim kruljenjem u želucu. Snovi danas koštaju solidno brdo para i nema trebe koja neće biti fascinirana tvojim osjećajem za realnost ako otvoriš novčanik prije nego što otvoriš usta za prvi poljubac.

Bivše
Među deset top tema za osvajanje ženskog srca su dakako i litanije o bivšim komadima. Ne propusti joj reći koliko si ih imao, što si im radio, pod kojim kutem, malo još nadodaj... Žene vole samouvjerene frajere kojima će se danas-sutra naći negdje na listi. Pa onda nastavi tiradu o svojim osjećajima, stanjima, krizama, tek toliko da slučajno ne poberu dojam da možda ipak nisi egocentrično narcisoidno đubre oko kojeg se vrte sunčevi sustavi i galaksije.

23. figura 'Kama sutre'
Dobro je odmah na početku raščistiti tehnikalije. Reci joj da ne vjeruješ u seks poslije braka, da preferiraš španjolku i pitaj je jesu li joj draži krastavci ili možda ipak tikvice. Budi ful otvoren oko detalja, žene vole iskrenost, pa joj onda i prepričaj kako si sanjao obnaženu legiju patuljaka u vatrogasnim uniformama i transića sa štiklama broj 47. I da, sredili su ti brazilijanku otpozadi. Kad ste već na temi, raspravite koja je najžešća pozicija 'Kama sutre' i je li djeljiva sa 69.

Pokojni cucak
Kak je samo hvatao loptice, kak je bio abnormalno pametan, kak je u nekoliko navrata seksualno zlostavio tvoju plišanu žirafu i bio generalno neodoljiv. Ljudi koji imaju životinje žive u paralelnom svijetu gdje sve i sva liči na njihovog psa, mačku, zamorca ili nilskog konja i ono, mogli bi napisati dva i pol toma biografije svog mezimca samo na temelju njegova tri 'vau vau' i jednog pišanja po gumi. Budi zanimljiv do bola i reci joj sve što joj tvoj pas nije stigao reći.

Novi Hyundai xžlj
Mašine, strojevi, pile i zvijeri na četiri kotača. Brifiraj je do cumenka o broju ventila, konjskim snagama, turbo ubrizgavanju i zašto novi Nissan žlj totalno dere novog Hyundaija žnj. Ona će tebi zauzvrat istepsti sve detalje o novoj kolekciji u Zari i iscrpno te izvijestiti o broju ovčica koje je prebrojila u glavi dok je čekala pred slovenskim H&M-om ne bi li ubola bar lijevu rukavicu nove francuske kolekcije. Ako odmah ne počnete s vječnim i sudbonosnim temama, kad ćete?


Ispitna građa
Neka vidi treba čime se pravi frajeri bakću. Kud ćeš to bolje pokazati nego odmah isprve uletjeti sa spikom što učiš za ispit i natenane joj prepričati poglavlje o fluktuacijama burzovnih indeksa koje si ponavljao netom prije spojaka. Općenito maltretiranje potencijalne ljubavne družice ispitnom građom i polusatni elaborati udžbeničkih poglavlja koji sa ženom nemaju apsolutno nikakve veze, sjajna su podloga za dugu i neopterećenu vezu. Cura ti može mirno brojati prhut ili u glavi računati koliko joj još fali za nove čizmice dok ti proizvodiš nerazgovijetnu buku s druge strane stola.

Ajmo malo o meni
Evo jedan univerzalni savjet za kraj. Koju god temu da napikneš na prvom spoju, pobrini se da se radi o tebi. Neka ti rečenice budu napučene ključnim pojmovima tipa ja, mene, mnome, meni, sa mnom. Ako cura kojim slučajem započne neku drugu priču, prekini je nakon druge rečenice sa svojim mišljenjem, asocijacijom, poveži to s nekim događajem iz svoje prošlosti i nastoj u sljedećih petnaest minuta obrazložiti kakve to ime veze s tvojim iskustvima. Imaj tek u vidu da ti na kraju večeri žena može ispostaviti račun za psihoterapeutsko slušanje, tako da nemoj baš potrošiti svu lovu prije.

izvor: tportal.hr