Završava akcija "Hercegovina Vukovaru"

Humanitarni projekt „Hercegovina Vukovaru", završava u petak 1. travnja. Naime, do tada svi dobri ljudi koji su imali želju a nisu uspjeli dati svoj doprinos, mogu se pozivom na humanitarni telefonski broj 092 890 828 ili slanjem SMS poruke na 063 888 73 izravno uključiti u projekt i s 2 KM donacije pomoći siromašnim Vukovarcima.

Za deset siromašnih obitelji, među kojima i obitelj hrvatskog branitelja Tihomira Purde će u narednih 15-ak dana biti uručen novac prikupljen u proteklih tri mjeseca koliko je akcija trajala. U sklopu humanitarnog projekta "Hercegovina Vukovaru" u dvoranu Pecara na Širokom Brijegu pred oko 500 gledatelja odigrana i humanitarna malonogometna utakmica "Vatrenih i humanih zvjezda" na kojoj je prikupljeno oko 2.500 maraka za siromašne obitelji i djecu u Vukovaru.

Ovu akcije „Hercegovina Vukovaru" podržali su brojni dobročinitelji, SMART Mostar, tiskara Fram Ziral, Suton, A3, HKK „Široki TT Kabeli", NK „Široki Brijeg"; hotel Park, HT i Eronet te brojni pojedinaci iz sportskog i društvenog života te volonteri koji su iskazali plemenitost i društvena solidarnost Hrvatskog čovjeka iz Hercegovine za grad Vukovar s kojim je Hercegovina oduvijek bila emotivno vezana.

"Korektiv" zahvaljuje svima, a na poseban način Zlatanu Miji Jeliću i Stanku Bubalu, ali i Anti Miši, Ivici Šurjaku, Darki Miladinu, Ivici Mornaru, Vlatku Đolongi, Radi Bubalu, Denisu Putniku, Jošku Španjiću, Zdenku Adamoviću, Krunoslavu Jurčiću, Zvonimiru Deranji, Igoru Musi, Robertu Grbešiću, Ivanu Mikuliću, Anđelku Marušiću, Hrvoji Ecegu, Mariu Miličeviću, Marinku Karačiću, Misijani Brkić Milinković te reinkarnacija "Elvisa Presleya" iz Mostara koji su se s puno ljubavi i nesebičnosti priključili ovoj akciji.

Posebna zahvala svim medijskim kućama koje su se uključile i pratile ovu akciju koju je pokrenula udruga Korektiv iz Širokog Brijeg. Inače, Korektiv je osnovala nekolicina intelektualaca koji kroz svoje projekte žele probuditi svijest mladih da ne smiju biti pasivni promatrači nego da bi aktivno uključuj sudjelovali u javnom životu kako bi pridonijeli razvijanju društva u BiH, stoji u priopćenju Udruge „Korektiv".